emreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımmEkli dosyayı görüntüle 38179
bunu kösem sultan dizisine alalım @Forumdash
@Çiğdem- de ayıla bayıla izler o zaman @Harunnn60
emreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımmEkli dosyayı görüntüle 38179
gidiyom pis pasaklı kız .ssemreeeee cuma gününe girdik hadii senin vaktin dolduu gitt bakalımm
Kim o ?Ekli dosyayı görüntüle 38179
hahahah tmm tmm acıdım yarın olana kadar kalabilirsingidiyom pis pasaklı kız .ss
glee den işte samKim o ?
40 geçe çıkıcam .sshahahah tmm tmm acıdım yarın olana kadar kalabilirsin
Yarın başladığına emin değilim ama akşamları yayınlanacakmış, gündüzleri değil. HT'de gördüm bugün.bayram ziyaretinde olmazsam bakılır
my ye gündüz yakışmaz bence sıcakta zaten izlenmezYarın başladığına emin değilim ama akşamları yayınlanacakmış, gündüzleri değil. HT'de gördüm bugün.
Aynen bunu kışın haber öncesi yayınlasalar çok daha iyi olurdu.my ye gündüz yakışmaz bence sıcakta zaten izlenmez
sıradan diziler biterDizi bitti yorum konusu ne yav
sorma ya, çok eğlenerek çekmişler.ss o en son mahidevranla falan vedalaşıp acıklı acıklı gittiği sahne sonrası dans etmeye başlıyor mehmet
Tudors izlemeyen kadınJenn @LoveSTheWeapon_ Jul 23
I just noticed Hareem Al Sultan is just like Game of thrones just a lot longer.
ne güzel demiş ablam ya da abim@sürgünüm @Forumdash @yatutarsa @destere @Çiğdem-
tudors basit bir diziydi zaten 39 bölüm henry nin 6 eşiTudors izlemeyen kadın
Boleyn'li bölümler yeterditudors basit bir diziydi zaten 39 bölüm henry nin 6 eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?