Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayım
bence bunlara bırakma beni, sen kap
)

aaaa koyun gibi dolanma sende buralarda kurt gibi kapmıslar burayı yabancılar ayoll daha burada seni görmeyecem ona göre

zaten sen gelene kadar konuya girmedim bile
şimdi senden güç alıp konuya daldım tek başıma böyle tehlikeli ve tenha yerlere gelirmiyim
)

ayol utanmasan pakistana yerleşicen hala kıvırıyon

pakistana yerleşmekte sorun yok benim açımdan rahat yerleşirim
ama bizden daha iyi durumda değillerki oralarda batık durumda? keşke izlandalı ingiliz bişey çağırsaydın foruma
)) bari çabamızın karşılığını alırdık

iki kızda beni beğenmiş @Çiğdem- aralarında rekabet halindeler? o diyor ben kapayım o diyor ben kapayım
bence bunlara bırakma beni, sen kap
)

Come here @Dr.Shehla da sa lgya dae? Wai da 2 jinako za khuwkh ym destere wai çiğdem ta che da di dowu khplo k muqabila da [emoji1] [emoji23] [emoji23] os uway ta e akhly ka matha e predy [emoji6] [emoji6]

zaten sen gelene kadar konuya girmedim bile
şimdi senden güç alıp konuya daldım tek başıma böyle tehlikeli ve tenha yerlere gelirmiyim
)

@Dr.Shehla os e khuwand uko [emoji12] rasha kana lg plz da de turjumma uka zaan ta yeni translate e ka nu ta ba da, da pa khbra poey shae da da matlub da destere pa khbra laka da da zrra hm k gi ao sarha hm [emoji12] [emoji23]

@Dr.Shehla... a shelagy balagy [emoji48] da de translation zaan ta must uka kha kana please khor me na e [emoji12] matha de reply na dasy kha shn feelings raghlal nu da dae da khushalay alamat yeni sign [emoji126] [emoji1] [emoji23]
@destere as far as i am knowing from your reply it's like u are talking about settling in pak alone [emoji12] i would say don't come alone, come with your love Çiğdem [emoji13]... warm welcome destere [emoji4] shehla pesh e khidmat hai guldasta [emoji253] [emoji12]

@Çiğdem- you jealous. I was trying to soothe her
))