ayol kadının başrolünde olduğu dizi her yerde zirvedeŞili'de ne kıymetli çıktı. 10 M nüfusu olan vasat bir ülke. Anca ona hitap eder Meryem.
ayol kadının başrolünde olduğu dizi her yerde zirvedeŞili'de ne kıymetli çıktı. 10 M nüfusu olan vasat bir ülke. Anca ona hitap eder Meryem.
my nin açık arta en öne çıkan karakteri hürremdi en öne çıkan oyuncusu da meryem bunu tartışan yok zatenBir insan fan olmasa My'nin başarısı der o saydıklarına ama fansa başka türlü yorumlar.Neyse @xemrexxx senin fanlığın belli zaten tartışmayacağım.
şu tencereler ilgimi çekti vlla şunlardan al bana 2 tane emresergiden önce hediyelik eşyalar görücüye çıkmış moskovada iyi kazıkladık rusları my ile@Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @EFE UYSAL @HarzeM @cookies @vadikızı @mrt-06
çeyizine mi koyucan gerçi çeyiz senin neyine nasılsa evlenemicenşu tencereler ilgimi çekti vlla şunlardan al bana 2 tane emre
pilav yapıcam beee hava atarım komsulara hahahaçeyizine mi koyucan gerçi çeyiz senin neyine nasılsa evlenemicen
dur hürrem zehrinden koyup göndericem sana dokundupun ellerin yanacak yara olacak heppilav yapıcam beee hava atarım komsulara hahaha
@denizz19 ile sen yat o yatakta allah bir ömür boyu kocatsın sizleri o yatakta@Çiğdem- kız senle @denizz19 a hürrem yatak odası aldımgüle güle kullanın@sokak sanati sana da hediye ediyorum@cookies @Aserat @Harunnn60 @mrt-06
nasıl hayaller onlar pis .ss sanki denizden iyisini bulucan bu çrikinlikle
bu konu hala neden duruyor beee silinmeli benceay şilili @Çiğdem- i buldum parlak oğlanlar gidiyor diye pek bir üzgün@Harunnn60 @sürgünüm @HarzeM @cookies
Aracelli González @ari_ita 5 sa.5 saat önce
Mehmety Bali Bey #BienvenidaHurrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?