Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

bu dizi ne yapıyorsa artık adamlara gerçekte kim olduklarını ayırt edemiyorum :F:F:F
malkoçoğlu karakterini görüyorum bu dizide ben ama burak özçicit olduğunun farkında değilim adan çoktan diziden çıkıp çalıkuşu oynamaya baslamıs bende emreye malkoçoğlu neden görünmüyor muhteşem yüzyılda diyorum oda burak çalıkuşunda oynuyor diyor bende diyorumki banane buraktan ben muhteşem yüzyıldakı malkoçoğlunu soruyorum sana diyorum :F:F:F @Nisa da duyabilir bunu yabancı sayılmaz hahah:F:F
onu bunu bırak senin de sonun bu rüstem gibi biiyle evlenicen :A

Mervee Ural @mrv_url 3 sa.3 saat önce
ajanstan muhteşem yüzyıl kösem Sultan'a çağrıldım
1f602.png
1f602.png

16 favori

takip edelim nolur nolmaz:)

bu sahnede @Çiğdem- i görmüş [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] :FEkli dosyayı görüntüle 44764

valide sultan şili'de hakkın rahmetine kavuşmuş :T etkilenip kendi annesinin resmini paylaşanlar olmuş :D ilk rsimde seni unutmicez diyor:)
@Çiğdem- @cookies @MelankoliK @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44766 Ekli dosyayı görüntüle 44767 Ekli dosyayı görüntüle 44768
ayy allahım yarabbim yaa senin başka işin gücün yokmu:F:F

Haha o ne demiş. :F Kızı geçiştirmiş yanlız "yav he evet güzel" demeler falan. :A
ayy allahım yarabbim yaa senin başka işin gücün yokmu:F:F
bu serial böyle işte :D ay @Nisa nerede malkoç oğlan kazakistanda kaç gündür dolaşıp duruyor program program haber yapan yok :) acaba @destere bu parlak oğlanın peşine takılıp da kazakistana mı gitti ondan ortalıkta yoktur belki :) @vadikızı @cookies @Aserat @sokak sanati @Bully @yatutarsa @MelankoliK