hayırrrr sevmem için 100 yıl geçmesi lazım bence okadarda yaşarmıyız bilemem
Ekli dosyayı görüntüle 44660 Ekli dosyayı görüntüle 44661
burak özçivitin diziden ayrılmasını protyesto eden @Çiğdem- @Nisa ve @destere türleri ortalığı savaş alanına çevirmiş şili başbakanı bu çapulculara pabuç bırakmıcaz diye açıklama yapmış @yatutarsa @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati
hahahahah ohhhhh dali bali beyyyyy dali bali beyyyyyEkli dosyayı görüntüle 44660 Ekli dosyayı görüntüle 44661
burak özçivitin diziden ayrılmasını protyesto eden @Çiğdem- @Nisa ve @destere türleri ortalığı savaş alanına çevirmiş şili başbakanı bu çapulculara pabuç bırakmıcaz diye açıklama yapmış @yatutarsa @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati
şimdi başrol bakın kimin twitterını buldum hepinize büyü yaptırıcam @sokak sanati @yatutarsa @cookies @gizem ak @Aserat @vadikızı
sen forumdan ayrı kalınca oklavamı özlemişsin benceEkli dosyayı görüntüle 44674
sağdaki @Çiğdem- soldaki gülşah ya da tam tersi çok benzedikleri için karışabilirler @Aserat @mrt-06 @yatutarsa @sokak sanati @vadikızı @cookies
artık sen de my cisin alış bencesen forumdan ayrı kalınca oklavamı özlemişsin bence
hiçte bile benim düşüncelerim hiç değişmez o dizi içinartık sen de my cisin alış bence
emin misinhiçte bile benim düşüncelerim hiç değişmez o dizi için
aaa bu kimdi
hahahah hiçç benzemiyor beeeedarbeci melun şehzade musti
e tipi değişikti dizidehahahah hiçç benzemiyor beeee
bak bir de bu var tam senlikhahahah hiçç benzemiyor beeee
bak bir de bu var tam senlik
bu dizi ne yapıyorsa artık adamlara gerçekte kim olduklarını ayırt edemiyorume tipi değişikti dizide
inanmıyorum burak özçivitdemi tanımadınbu dizi ne yapıyorsa artık adamlara gerçekte kim olduklarını ayırt edemiyorum
malkoçoğlu karakterini görüyorum bu dizide ben ama burak özçicit olduğunun farkında değilim adan çoktan diziden çıkıp çalıkuşu oynamaya baslamıs bende emreye malkoçoğlu neden görünmüyor muhteşem yüzyılda diyorum oda burak çalıkuşunda oynuyor diyor bende diyorumki banane buraktan ben muhteşem yüzyıldakı malkoçoğlunu soruyorum sana diyorum @Nisa da duyabilir bunu yabancı sayılmaz hahah