Nerden benim cadaloz oluyor ben hiç sevmem kendisini.
Biz @mrt-06 ile birlikte Mahidevran Sultan destekçileriyiz.
Nerden benim cadaloz oluyor ben hiç sevmem kendisini.
Milyonlar zaten tv'den izledi, nette böyle olması normal1 yıldır sitede duruyor fragman 1.5M bile olmamış bu dizi tutmayacak gibi.) http://www.startv.com.tr/dizi/kosem-sultan @xemrexxx @yatutarsa
13 yaşıondaki kızı kim izlesin1 yıldır sitede duruyor fragman 1.5M bile olmamış bu dizi tutmayacak gibi.) http://www.startv.com.tr/dizi/kosem-sultan @xemrexxx @yatutarsa
Unutmuştur o milyonlar malum Türk halkı balık hafızalı acık.Milyonlar zaten tv'den izledi, nette böyle olması normal
Star zaten tutturamıyor bu dizi tutsa bari ilk defa Star'da bir dizinin tutmasını istiyorum MY gibi bir şey olsa bari.13 yaşıondaki kızı kim izlesinayrıca arapça altyazılı fragman 1.6 milyon olmuş youtube de
en azından türkiyede tutmazsa onlardan gleecek parayla devam eder diziUnutmuştur o milyonlar malum Türk halkı balık hafızalı acık.
Star zaten tutturamıyor bu dizi tutsa bari ilk defa Star'da bir dizinin tutmasını istiyorum MY gibi bir şey olsa bari.Belki daha iyi olur.
Araplar izlese ne olacak önemli olan bura hoş Türkiye'de Suriye nüfusu bayağı fazla onların etkisi olur mu bilmiyorum.)
KPA gibi yani.en azından türkiyede tutmazsa onlardan gleecek parayla devam eder diziarap tersten oku para
orada para yok paragözlük varKPA gibi yani.Harbi para oluyor tersi ben şok. 😱
Neyse ne neticede satılmış işte başarımıza gölge düşüremeyeceksin böyle mesajlarınla.orada para yok paragözlük varmbc paramparçanın dubai tv ye satıldığı gibi 500 bin dolardan almayınca kpa yı adamlar arap şirketiyle anlaşıp 5 arap kanalına satıp 500 bin doalrı almışlar
ben de zaten hr arabın izlemseni istemiyorum osn ye satılsın arapların ab grubu izlesinNeyse ne neticede satılmış işte başarımıza gölge düşüremeyeceksin böyle mesajlarınla.
Ayrıca ben bu Arap hayranlığını anlamadım izleseler ne olacak onlar TOTAL işte, asıl daha gelişmiş ülkelerde izlenilmek önemli.
Bunların hepsi Harimm sayesindedir değil miEkli dosyayı görüntüle 44630
türk tarihinden sonra türk coğrafyasını da öğretiyoruz yavurlaraşilili fanfinolarımız şu sancak payitahta yakın şu uzak diyologlarından sonra türkiye haritası üzerinde çalışmaya başlamışlar@Çiğdem- @gizem ak @yatutarsa @mrt-06 @cookies @vadikızı @MelankoliK
Bunların hepsi Harimm sayesindedir değil mi
Bu da mı kocasına, Sülüman kıyafeti giydiği için aşık olmuşEkli dosyayı görüntüle 44637
baK BU DA harimin son fanfinosu danielakendisi şili milli takımının 10 numarasının karısıharimden çok etkilenmiş @destere de danieladan etkilenmiş twitterdan kızın profiliin gösterdim garip garip şeyler yazıyor kıza@Çiğdem- @Aserat @gizem ak @yatutarsa @sokak sanati @cookies
olmuş olmuş tekrar bak1 yıldır sitede duruyor fragman 1.5M bile olmamış bu dizi tutmayacak gibi.) http://www.startv.com.tr/dizi/kosem-sultan @xemrexxx @yatutarsa
Bakamam şimdi Beni Böyle Sev'imi izliyorum.@Forumdash ın oyunları devam ediyor şimdi de polonyadan müttefikler bulmuş kendine .ss @yatutarsa @Çiğdem- @Aserat @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44644
olmuş olmuş tekrar bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?