Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

ameriklar 100. bölümü izlemiş sizin cadolozu:A:A:A
11182055_10206814751031160_5833812993935045131_n.jpg

@mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully @sokak sanati
Nerden benim cadaloz oluyor ben hiç sevmem kendisini. :A

Biz @mrt-06 ile birlikte Mahidevran Sultan destekçileriyiz. :A

Milyonlar zaten tv'den izledi, nette böyle olması normal :D
Unutmuştur o milyonlar malum Türk halkı balık hafızalı acık. :D

13 yaşıondaki kızı kim izlesin :D ayrıca arapça altyazılı fragman 1.6 milyon olmuş youtube de:F
Star zaten tutturamıyor bu dizi tutsa bari ilk defa Star'da bir dizinin tutmasını istiyorum MY gibi bir şey olsa bari. :D Belki daha iyi olur.

Araplar izlese ne olacak önemli olan bura hoş Türkiye'de Suriye nüfusu bayağı fazla onların etkisi olur mu bilmiyorum. :))

Unutmuştur o milyonlar malum Türk halkı balık hafızalı acık. :D

Star zaten tutturamıyor bu dizi tutsa bari ilk defa Star'da bir dizinin tutmasını istiyorum MY gibi bir şey olsa bari. :D Belki daha iyi olur.

Araplar izlese ne olacak önemli olan bura hoş Türkiye'de Suriye nüfusu bayağı fazla onların etkisi olur mu bilmiyorum. :))
en azından türkiyede tutmazsa onlardan gleecek parayla devam eder dizi :F arap tersten oku para:F

orada para yok paragözlük var :F mbc paramparçanın dubai tv ye satıldığı gibi 500 bin dolardan almayınca kpa yı adamlar arap şirketiyle anlaşıp 5 arap kanalına satıp 500 bin doalrı almışlar:F
Neyse ne neticede satılmış işte başarımıza gölge düşüremeyeceksin böyle mesajlarınla. :A

Ayrıca ben bu Arap hayranlığını anlamadım izleseler ne olacak onlar TOTAL işte, asıl daha gelişmiş ülkelerde izlenilmek önemli. :F

Neyse ne neticede satılmış işte başarımıza gölge düşüremeyeceksin böyle mesajlarınla. :A

Ayrıca ben bu Arap hayranlığını anlamadım izleseler ne olacak onlar TOTAL işte, asıl daha gelişmiş ülkelerde izlenilmek önemli. :F
ben de zaten hr arabın izlemseni istemiyorum osn ye satılsın arapların ab grubu izlesin :A
zaten my sadece araplar izlemedi her yerde izlendi kösem de en başta olur my gazıyla çoğu ülkede my daha devam ediyor :F