Kanuni çıktımtest bozuk .ss @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @yatutarsa @gözlemci @vadikızı @cookies @destere
http://onedio.com/haber/hangi-muhtesem-yuzyil-karakterisin--464056
Şehzade Mustafa" çıktı!
Sen bir (1) adet adaletin yılmaz savunucusu, doğruluk yolunun şaşmaz yolcusu ve hakkaniyetin vücut bulmuş halisin. Bu doğrucu Davutluğun yüzünden başın belaya girse bile, senin için sıkıntı değil. İlmek boynuna geçtiği anda bile, haktan şaşmazsın. Mertsin sen mert! Ancak yine de düşmanlarına karşı dikkatli ol, sen bize lazımsın 😉
@yatutarsa @destere ve @mrt-06 40 yıl sana elemli mesajlar atarlar artıkKanuni çıktım
Sen süreçlere değil de sonuca bakanlardansın. Süreçte yaptıkların kötü ya da yanlış gibi gözükse de sonuçta yollar doğruya çıkmıştır ve yapacak bir şey yoktur. Bunun yanında şıksın ve rahatına düşkünsün. Kendi konforun için yapamayacağın şey yoktur. Tam da bu yüzden, sana her ne kadar bencil deseler de, bencil olmayan var mıdır ki? Sen en azından yalan söylemiyorsun, ey devletlim. Ala ala!
Liderlik özelliğimi kullandım
@Çiğdem- e kalsa parlakalrı öldürmez her gün birini tahta oturturdu haftasonları da kendi tahta oturur harem ağalarını mıncıklardı@destere @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44011
mustafaya verirdim ben tahtı@Çiğdem- e kalsa parlakalrı öldürmez her gün birini tahta oturturdu haftasonları da kendi tahta oturur harem ağalarını mıncıklardı@destere @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44011
Hahaha
adam saraya alıştı çöıkartamıyoruz@yatutarsa @gözlemci @cookies @aserat54 @destere @Çiğdem- @vadikızı @sokak sanati
mustafam her yerde farkını gösteriyordarbeci melun şehzadeyi kaybettiğimiz anlarda 45 share çıkmışız tunusta@destere @yatutarsa @Çiğdem- @vadikızı @MelankoliK @cookies Ekli dosyayı görüntüle 44068
millet sevinçle izlemiştirmustafam her yerde farkını gösteriyor
kaliteden gözlerin kamaşır diye korktun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?