Desdestoranal o cahil ss.desdesderonik bakış açısı
ss ne demek? ss yazamadan önce bana küfrediyormuşsun gibi onu yazınca, iyi bişey yazıyormuşsun da kötü niyetli olmadığını anlıyorum.
Desdestoranal o cahil ss.desdesderonik bakış açısı
desdesderonik @destere nin bakış açısı oluyorDesdestoranal o cahil ss.
ss ne demek? ss yazamadan önce bana küfrediyormuşsun gibi onu yazınca, iyi bişey yazıyormuşsun da kötü niyetli olmadığını anlıyorum.
Tamam daha önce yazılarından okumuştum aklımda öyle kalmış, senden duydum yani.desdesderonik @destere nin bakış açısı oluyor
neyse en çok [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] den konuşmuşlarzaten programın devamında sümbül ağa ve hürrem sultan raportajları var
MSN'de kalmiş o hacıDesdestoranal o cahil ss.
eskide kalmak iyidir senin ay yapım gibi eskiyi bozup ergenleşelim miMSN'de kalmiş o hacıDoğrusu bu smiley >>> 😕
Kendini ay yapımla niye eşleştirdineskide kalmak iyidir senin ay yapım gibi eskiyi bozup ergenleşelim mi
sen ay yapımdan anlıyon anca daKendini ay yapımla niye eşleştirdin
Kendini ay yapımla niye eşleştirdin
Dünyayı uzaylılar mı basmış bişey anlamadım zaarsen ay yapımdan anlıyon anca da
- ahmetcakar
@ahmetcakar1 18 dk.18 dakika önce
Bana öyle bir tweet atın ki hayatım değişsin
0 yanıt 191 retweet 217 favoriErtem Şener @_ertemsener 9 dk.9 dakika önce
@ahmetcakar1 ben geldikten sonra senin hayatın değişmedi mi DOKTOR ?
0 yanıt 5 retweet 11 favori ahmetcakar @ahmetcakar1 7 dk.7 dakika önce
@_ertemsener senle çalışmaya başladıktan sonra içimde bişeylerin kıpırdadığını hissettim galiba sen benim Zebanim oldun
0 yanıt 37 retweet 57 favori
Doğukan @dou_kan 2 dk.2 dakika önce
Hocam sende Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandın bence@ahmetcakar1@_ertemsener
muhabbeti nasıl [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e bağlamışlar helal 😱 benden daha beterleri var görüyon mu @Çiğdem-
@cookies @destere @sürgünüm @Nisa @mrt-06
sen ne anlarsın zati anca iki kişiyi 60-70 dk gösteren senaryosu error dolu aşk dizileri izleDünyayı uzaylılar mı basmış bişey anlamadım zaarNeyse ben kaçar
Neyse öyle bi izlediğim dizi yoksen ne anlarsın zati anca iki kişiyi 60-70 dk gösteren senaryosu error dolu aşk dizileri izle
izlediğini de bilmiyor totoşNeyse öyle bi izlediğim dizi yok
Doğukan senin gibi kafayı Hurremeryem'le bozmuş.sen ay yapımdan anlıyon anca da
- ahmetcakar
@ahmetcakar1 18 dk.18 dakika önce
Bana öyle bir tweet atın ki hayatım değişsin
0 yanıt 191 retweet 217 favoriErtem Şener @_ertemsener 9 dk.9 dakika önce
@ahmetcakar1 ben geldikten sonra senin hayatın değişmedi mi DOKTOR ?
0 yanıt 5 retweet 11 favori ahmetcakar @ahmetcakar1 7 dk.7 dakika önce
@_ertemsener senle çalışmaya başladıktan sonra içimde bişeylerin kıpırdadığını hissettim galiba sen benim Zebanim oldun
0 yanıt 37 retweet 57 favori
Doğukan @dou_kan 2 dk.2 dakika önce
Hocam sende Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandın bence@ahmetcakar1@_ertemsener
muhabbeti nasıl [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e bağlamışlar helal 😱 benden daha beterleri var görüyon mu @Çiğdem-
@cookies @destere @sürgünüm @Nisa @mrt-06
o güzelliğe,sempatikliğe ve yeteneğe kafayı bozmak az bileDoğukan senin gibi kafayı Hurremeryem'le bozmuş.
How to Get Away With Murder'in altyazısı düştüyse gidip onu izleyim bari.o güzelliğe,sempatikliğe ve yeteneğe kafayı bozmak az bile
8.bölüm pazar günü düştüHow to Get Away With Murder'in altyazısı düştüyse gidip onu izleyim bari.
Haftasonundan itibaren 2 mini dizi bitirdim ben zamanım olmadı.8.bölüm pazar günü düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?