Desdestoranal o cahil ss.desdesderonik bakış açısı![]()
ss ne demek? ss yazamadan önce bana küfrediyormuşsun gibi onu yazınca, iyi bişey yazıyormuşsun da kötü niyetli olmadığını anlıyorum.
Desdestoranal o cahil ss.desdesderonik bakış açısı![]()
desdesderonik @destere nin bakış açısı oluyorDesdestoranal o cahil ss.
ss ne demek? ss yazamadan önce bana küfrediyormuşsun gibi onu yazınca, iyi bişey yazıyormuşsun da kötü niyetli olmadığını anlıyorum.![]()
Tamam daha önce yazılarından okumuştum aklımda öyle kalmış, senden duydum yani.desdesderonik @destere nin bakış açısı oluyor
neyse en çok [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] den konuşmuşlarzaten programın devamında sümbül ağa ve hürrem sultan raportajları var
![]()
MSN'de kalmiş o hacıDesdestoranal o cahil ss.
ss ne demek? ss yazamadan önce bana küfrediyormuşsun gibi onu yazınca, iyi bişey yazıyormuşsun da kötü niyetli olmadığını anlıyorum.![]()
eskide kalmak iyidir senin ay yapım gibi eskiyi bozup ergenleşelim miMSN'de kalmiş o hacıDoğrusu bu smiley >>> 😕
Kendini ay yapımla niye eşleştirdineskide kalmak iyidir senin ay yapım gibi eskiyi bozup ergenleşelim mi![]()
sen ay yapımdan anlıyon anca daKendini ay yapımla niye eşleştirdin![]()
Kendini ay yapımla niye eşleştirdin![]()
Dünyayı uzaylılar mı basmış bişey anlamadım zaarsen ay yapımdan anlıyon anca da
- ahmetcakar
@ahmetcakar1 18 dk.18 dakika önce
Bana öyle bir tweet atın ki hayatım değişsin
0 yanıt 191 retweet 217 favoriErtem Şener
@_ertemsener 9 dk.9 dakika önce
@ahmetcakar1 ben geldikten sonra senin hayatın değişmedi mi DOKTOR ?
0 yanıt 5 retweet 11 favoriahmetcakar
@ahmetcakar1 7 dk.7 dakika önce
@_ertemsener senle çalışmaya başladıktan sonra içimde bişeylerin kıpırdadığını hissettim galiba sen benim Zebanim oldun
0 yanıt 37 retweet 57 favori
Doğukan
@dou_kan 2 dk.2 dakika önce
Hocam sende Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandın bence@ahmetcakar1@_ertemsener
muhabbeti nasıl [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e bağlamışlar helal 😱 benden daha beterleri var görüyon mu @Çiğdem-
@cookies @destere @sürgünüm @Nisa @mrt-06
sen ne anlarsın zati anca iki kişiyi 60-70 dk gösteren senaryosu error dolu aşk dizileri izleDünyayı uzaylılar mı basmış bişey anlamadım zaarNeyse ben kaçar
![]()
Neyse öyle bi izlediğim dizi yoksen ne anlarsın zati anca iki kişiyi 60-70 dk gösteren senaryosu error dolu aşk dizileri izle![]()
izlediğini de bilmiyor totoşNeyse öyle bi izlediğim dizi yok![]()
Doğukan senin gibi kafayı Hurremeryem'le bozmuş.sen ay yapımdan anlıyon anca da
- ahmetcakar
@ahmetcakar1 18 dk.18 dakika önce
Bana öyle bir tweet atın ki hayatım değişsin
0 yanıt 191 retweet 217 favoriErtem Şener
@_ertemsener 9 dk.9 dakika önce
@ahmetcakar1 ben geldikten sonra senin hayatın değişmedi mi DOKTOR ?
0 yanıt 5 retweet 11 favoriahmetcakar
@ahmetcakar1 7 dk.7 dakika önce
@_ertemsener senle çalışmaya başladıktan sonra içimde bişeylerin kıpırdadığını hissettim galiba sen benim Zebanim oldun
0 yanıt 37 retweet 57 favori
Doğukan
@dou_kan 2 dk.2 dakika önce
Hocam sende Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandın bence@ahmetcakar1@_ertemsener
muhabbeti nasıl [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e bağlamışlar helal 😱 benden daha beterleri var görüyon mu @Çiğdem-
@cookies @destere @sürgünüm @Nisa @mrt-06
o güzelliğe,sempatikliğe ve yeteneğe kafayı bozmak az bileDoğukan senin gibi kafayı Hurremeryem'le bozmuş.![]()
How to Get Away With Murder'in altyazısı düştüyse gidip onu izleyim bari.o güzelliğe,sempatikliğe ve yeteneğe kafayı bozmak az bile![]()
8.bölüm pazar günü düştüHow to Get Away With Murder'in altyazısı düştüyse gidip onu izleyim bari.![]()
Haftasonundan itibaren 2 mini dizi bitirdim ben zamanım olmadı.8.bölüm pazar günü düştü![]()