çoktan haberi çıktıMy icin Macaristan da ortalık karışmış @xemrexxx
değerr inşşEkli dosyayı görüntüle 40121
[HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] arap defilesinde altına da melun takımının ve @Çiğdem- in nazarı değmesin diye dua yazmışlar@yatutarsa @mrt-06 @destere @Harunnn60 @gizem ak @cookies
boşuna çabalama bişi olmaz tarihin en büyük aşkınadeğerr inşş
Savaş sırasında dizi mi izlenirmiş anneyi az duyarlılığa davet ediyorum. ssThe Voice @ShathaAlHarazi
The civil war in Sanaa is not enough reason for my mom to stop watching the Turkish series Hareem Al-Sultan in such night#Yemen#اليمن
savaş bile durduramıyor diziyi helal olsun@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @cookies @yatutarsa
Iolanthe @SpiderFromMarx Jun 2
My friends are divided into two categories: Those who fangirl over GoT and those who fangirl over Hareem il Sultan
işte hep diyorum [HASHTAG]#hurrem[/HASHTAG] in rakibi khaleesi diye@Forumdash @destere
sen haberleri okumadın galiba suriye de bile my saatinde savaş duruyorSavaş sırasında dizi mi izlenirmiş anneyi az duyarlılığa davet ediyorum. ss
Yok artık savaşı bırakıp diziyi mi izliyorlarsen haberleri okumadın galiba suriye de bile my saatinde savaş duruyor
etiketledim melun gir bakYok artık savaşı bırakıp diziyi mi izliyorlar
Bir tepkide sen veredde @Edourdoo 15m15 minutes ago
Erdoğan described “Magnificent Century” as a defective picture of where these forefathers spent their time.
rte ye şangaydan bile tepki var@destere @Çiğdem- @sürgünüm @yatutarsa @mrt-06 @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 @cookies
beyazsoyla pompy verir tepkiyi te yeBir tepkide sen ver
Tam senin ala'nın iştebeyazsoyla pompy verir tepkiyi te yebnm ilgi alanım değil
Onları takan yokedde @Edourdoo 15m15 minutes ago
Erdoğan described “Magnificent Century” as a defective picture of where these forefathers spent their time.
rte ye şangaydan bile tepki var@destere @Çiğdem- @sürgünüm @yatutarsa @mrt-06 @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 @cookies
onlar sizi takmiyi esas tükettiğin malın yarısı çin malıOnları takan yok
Orası beni ilgilendirmez markalar Çine fabrika açmasınlar o zamanonlar sizi takmiyi esas tükettiğin malın yarısı çin malı
rte ye söylegöndertmesin tabi gücü yetiyorsaOrası beni ilgilendirmez markalar Çine fabrika açmasınlar o zaman
Tabi gücü yeter halkın Cumhurbaşkanınınrte ye söylegöndertmesin tabi gücü yetiyorsa
görüldüğü gibi yetmiyiTabi gücü yeter halkın Cumhurbaşkanının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?