-potterhead-
Favori Üye
Star'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünkü
Star'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünkü
He ya ab'de 7'ye düşmüştü.Reytingleri de düşmüştü zaten eskiye uzaktı.
düzelttim nanikBöyle çarpılırsın işte.
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] olmayınca normal millet [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı mı izlicek .He ya ab'de 7'ye düşmüştü.
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] gibi bir dünya starı da kadroda olsa ortalam 12 yi bulurduStar'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünküKi hiçbir dizi öyle 16-17'leri göremedi o sezondan sonra 😛 Buna rağmen çok iyi reytingler aldı tam düşecek denildi, son sezonu bile 9 ortalamayla gitti Meryem Uzerli'nin ayrılığına rağmen
Sülüman'a bedduası yeter Mahi'min.düzelttim nanik
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] olmayınca normal millet [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı mı izlicek .
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] gibi bir dünya starı da kadroda olsa ortalam 12 yi bulurdu
diziyi total etti fet o bedduası ileSülüman'a bedduası yeter Mahi'min.
Demek ki dizi bahsedildiği kadar kaliteli değilmiş.diziyi total etti fet o bedduası ile
bhayır bir kere totali çeken ieyler vardır misal musti ile mahoDemek ki dizi bahsedildiği kadar kaliteli değilmiş.
[HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] ab rekoru kırdırdı diziye son sezonunda.bhayır bir kere totali çeken ieyler vardır misal musti ile maho
o berrak ın fevkaledenin fevkindeki oyunculuğu sayesinde oldu[HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] ab rekoru kırdırdı diziye son sezonunda.
Yav he he.o berrak ın fevkaledenin fevkindeki oyunculuğu sayesinde oldu
Bıçağı nereye koydu ki çok dikkatli izlemiyorum şu an.@Bully bu olay nasıl açığa çıkıyordu, Gülşah o bıçağı oraya koydu kim buluyordu.
ivet oraya koydu
Ee sonra ne oluyordu Nigar anlatıyor muydu nasıl bitiyordu bu olay.ivet oraya koydu[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] m buluğ [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı tehdit edecek
mahidevran nasıl kıvranıyor
izle gör melun.ss şimdi ben de açtım [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] a bakıyozEe sonra ne oluyordu Nigar anlatıyor muydu nasıl bitiyordu bu olay.
Merak ettim söylesen ne olur.izle gör melun.ss şimdi ben de açtım [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] a bakıyoz
izle de gör hem show un 0.0000001 fazla reyting alırMerak ettim söylesen ne olur.
Ben denek miyim? Ne kadar cahilce bir yorum.izle de gör hem show un 0.0000001 fazla reyting alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?