- Reaksiyon puanı
- 59,735
- Puanı
- 1,060
Show'dayız.
Pargalı'nın korkunç kabusu.
Show'dayız.
Gültepe'nin tekrarını da izlemiştim zaten dün şimdi izlemesem de olur.@xemrexxx ne yap et açtır rüya var tam senlik elemli.![]()
Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Gültepe'nin tekrarını da izlemiştim zaten dün şimdi izlemesem de olur.
Pargalı konuşunca duygulanasım geliyor yav.
Reklam. ss
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.vışşhh hangi rüya![]()
o kutlu rüya sahnesi demek <3Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Ben esas Pargalı Nigar bölümünü bekliyorum.
![]()
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.![]()
Hatice Sultan'ıma hiç mi üzülmedin o çocuğunu doğururken Pargalı Nigar ile şey edidi. 😡Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Ben esas Pargalı Nigar bölümünü bekliyorum.
![]()
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.![]()
Ne kutlusu yazık değil mi paşaya.o kutlu rüya sahnesi demek <3
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?Hatice Sultan'ıma hiç mi üzülmedin o çocuğunu doğururken Pargalı Nigar ile şey edidi. 😡
Neyse [HASHTAG]#Pargali[/HASHTAG] candır da ben o sinsi Nigar'a ısınamadım bir türlü.Ne kutlusu yazık değil mi paşaya.
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?![]()
az bile ona [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] in başı o .ssNe kutlusu yazık değil mi paşaya.
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?![]()
Ama şunu unutma Hürrem'i saraya getiren de o. 😉 [HASHTAG]#totosxemrexxx[/HASHTAG]az bile ona [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] in başı o .ss
Bende ısınamamıştım pek ama haketmişti bunu Hatice.Neyse [HASHTAG]#Pargali[/HASHTAG] candır da ben o sinsi Nigar'a ısınamadım bir türlü.![]()
saraya tatarlar getirdi o sadece dans için seçtiAma şunu unutma Hürrem'i saraya getiren de o. 😉 [HASHTAG]#totosxemrexxx[/HASHTAG]
Bende ısınamamıştım pek ama haketmişti bunu Hatice.[HASHTAG]#MorHurem[/HASHTAG]
Neticede onun sayesinde oldu.
azıcık kalite görür işteNeticede onun sayesinde oldu.Eee tüm konuyu okuyacaksa 1.5 saat değil 1.5 yıl konuda geçer.
![]()
Shop berbat olmuş![]()
mahoyla valide kimler olmuş çıkaramadımBu ne böyle shop yapmaya çalışmanın bariz örneğini böyle bir dizide göstermesi çok kötü:![]()