-potterhead-
Favori Üye
Star'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünkü
Star'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünkü
He ya ab'de 7'ye düşmüştü.Reytingleri de düşmüştü zaten eskiye uzaktı.![]()
![]()
düzelttim nanikBöyle çarpılırsın işte.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] olmayınca normal millet [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı mı izlicek .He ya ab'de 7'ye düşmüştü.![]()
![]()
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] gibi bir dünya starı da kadroda olsa ortalam 12 yi bulurduStar'da 2 sezon Meral Okay'sızdı çünküKi hiçbir dizi öyle 16-17'leri göremedi o sezondan sonra 😛 Buna rağmen çok iyi reytingler aldı tam düşecek denildi, son sezonu bile 9 ortalamayla gitti Meryem Uzerli'nin ayrılığına rağmen
![]()
Sülüman'a bedduası yeter Mahi'min.düzelttim nanik
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] olmayınca normal millet [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı mı izlicek .
[HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] gibi bir dünya starı da kadroda olsa ortalam 12 yi bulurdu![]()
diziyi total etti fet o bedduası ileSülüman'a bedduası yeter Mahi'min.![]()
Demek ki dizi bahsedildiği kadar kaliteli değilmiş.diziyi total etti fet o bedduası ile![]()
bhayır bir kere totali çeken ieyler vardır misal musti ile mahoDemek ki dizi bahsedildiği kadar kaliteli değilmiş.![]()
[HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] ab rekoru kırdırdı diziye son sezonunda.bhayır bir kere totali çeken ieyler vardır misal musti ile maho![]()
o berrak ın fevkaledenin fevkindeki oyunculuğu sayesinde oldu[HASHTAG]#sehzademustafa[/HASHTAG] ab rekoru kırdırdı diziye son sezonunda.![]()
Yav he he.o berrak ın fevkaledenin fevkindeki oyunculuğu sayesinde oldu![]()
Bıçağı nereye koydu ki çok dikkatli izlemiyorum şu an.@Bully bu olay nasıl açığa çıkıyordu, Gülşah o bıçağı oraya koydu kim buluyordu.![]()
ivet oraya koydu
Ee sonra ne oluyordu Nigar anlatıyor muydu nasıl bitiyordu bu olay.ivet oraya koydu[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] m buluğ [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] nı tehdit edecek
mahidevran nasıl kıvranıyor![]()
izle gör melun.ss şimdi ben de açtım [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] a bakıyozEe sonra ne oluyordu Nigar anlatıyor muydu nasıl bitiyordu bu olay.![]()
Merak ettim söylesen ne olur.izle gör melun.ss şimdi ben de açtım [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] a bakıyoz![]()
izle de gör hem show un 0.0000001 fazla reyting alırMerak ettim söylesen ne olur.![]()
Ben denek miyim? Ne kadar cahilce bir yorum.izle de gör hem show un 0.0000001 fazla reyting alır![]()