- Reaksiyon puanı
- 59,744
- Puanı
- 1,060
Show'dayız.
Pargalı'nın korkunç kabusu.
Show'dayız.
Gültepe'nin tekrarını da izlemiştim zaten dün şimdi izlemesem de olur.@xemrexxx ne yap et açtır rüya var tam senlik elemli.
Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Gültepe'nin tekrarını da izlemiştim zaten dün şimdi izlemesem de olur.
Pargalı konuşunca duygulanasım geliyor yav.
Reklam. ss
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.vışşhh hangi rüya
o kutlu rüya sahnesi demek <3Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Ben esas Pargalı Nigar bölümünü bekliyorum.
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.
Hatice Sultan'ıma hiç mi üzülmedin o çocuğunu doğururken Pargalı Nigar ile şey edidi. 😡Ayrı kal Kanal D'den 5 DK.Ben esas Pargalı Nigar bölümünü bekliyorum.
Aman hünkar bunun canını alıyor ya.
Ne kutlusu yazık değil mi paşaya.o kutlu rüya sahnesi demek <3
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?Hatice Sultan'ıma hiç mi üzülmedin o çocuğunu doğururken Pargalı Nigar ile şey edidi. 😡
Neyse [HASHTAG]#Pargali[/HASHTAG] candır da ben o sinsi Nigar'a ısınamadım bir türlü.Ne kutlusu yazık değil mi paşaya.
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?
az bile ona [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] in başı o .ssNe kutlusu yazık değil mi paşaya.
Kaçamak yaptı paşam ne var yani. Hatice onu ezdi ama ondan sonra bunu yaptı unuttun mu?
Ama şunu unutma Hürrem'i saraya getiren de o. 😉 [HASHTAG]#totosxemrexxx[/HASHTAG]az bile ona [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] in başı o .ss
Bende ısınamamıştım pek ama haketmişti bunu Hatice.Neyse [HASHTAG]#Pargali[/HASHTAG] candır da ben o sinsi Nigar'a ısınamadım bir türlü.
saraya tatarlar getirdi o sadece dans için seçtiAma şunu unutma Hürrem'i saraya getiren de o. 😉 [HASHTAG]#totosxemrexxx[/HASHTAG]
Bende ısınamamıştım pek ama haketmişti bunu Hatice.[HASHTAG]#MorHurem[/HASHTAG]
Neticede onun sayesinde oldu.
azıcık kalite görür işteNeticede onun sayesinde oldu.Eee tüm konuyu okuyacaksa 1.5 saat değil 1.5 yıl konuda geçer.
Shop berbat olmuş
mahoyla valide kimler olmuş çıkaramadımBu ne böyle shop yapmaya çalışmanın bariz örneğini böyle bir dizide göstermesi çok kötü:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?