primaveranın mesajlarına da hep kalp koyuyor ama desterehhahah aa yok ben öyle çok şımartmıyorum yani şımartsam bile hemen arkasından oklavayı gösteriyorum ayağını denk alıyor@destere
onun elinden alınmalı bence bu kalip koymak yetkisiprimaveranın mesajlarına da hep kalp koyuyor ama destere
takasa da kalp koyuyormuş destereonun elinden alınmalı bence bu kalip koymak yetkisi
evet ondan artık seni diğer cariyelerinle başbaşa bırakıyorum
pehhbizde cariyelik diye bir kavram yoktur hepsi sultandır)
nasıl şimdi yani memnuniyet ifadesimi yoksa olumsuzluk ifadesimi bu pehh o kısmı çözemedim
senin gibi zeki bir insanın hangi anlamda yazılmış olduğunu anladığını düşünüyorumnasıl şimdi yani memnuniyet ifadesimi yoksa olumsuzluk ifadesimi bu pehh o kısmı çözemedim)
@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı
eee sen öğlene ka uyurken kim bilir neler yaptı o ikisi@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı@serhatt @mrt-06 @Forumdash
Oğlandan haber alınamıyor zaten bu sefer gerçekten geberdi sanırımeee sen öğlene ka uyurken kim bilir neler yaptı o ikisi
kız onun totosuna tır çarpsa tır yamulur kolay kolay gebermez oOğlandan haber alınamıyor zaten bu sefer gerçekten geberdi sanırım
Aaaa buna sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım ayoll geberse bir dert gebermese bir dertkız onun totosuna tır çarpsa tır yamulur kolay kolay gebermez oama seni boynuzluyordur kesin
Harunda mı bizden yoksam@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı@serhatt @mrt-06 @Forumdash
Hahah Aaa ne bileyim ayoll bu konu farklı yerlere gidiyor @Harunnn60Harunda mı bizden yoksam
Bence bi mahsuru yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?