primaveranın mesajlarına da hep kalp koyuyor ama desterehhahah aa yok ben öyle çok şımartmıyorum yani şımartsam bile hemen arkasından oklavayı gösteriyorum ayağını denk alıyor@destere
onun elinden alınmalı bence bu kalip koymak yetkisiprimaveranın mesajlarına da hep kalp koyuyor ama destere![]()
takasa da kalp koyuyormuş destereonun elinden alınmalı bence bu kalip koymak yetkisi![]()
evet ondan artık seni diğer cariyelerinle başbaşa bırakıyorum![]()
pehhbizde cariyelik diye bir kavram yoktur hepsi sultandır)
nasıl şimdi yani memnuniyet ifadesimi yoksa olumsuzluk ifadesimi bu pehh o kısmı çözemedim
senin gibi zeki bir insanın hangi anlamda yazılmış olduğunu anladığını düşünüyorumnasıl şimdi yani memnuniyet ifadesimi yoksa olumsuzluk ifadesimi bu pehh o kısmı çözemedim)
@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı
eee sen öğlene ka uyurken kim bilir neler yaptı o ikisi@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı![]()
![]()
@serhatt @mrt-06 @Forumdash
Oğlandan haber alınamıyor zaten bu sefer gerçekten geberdi sanırımeee sen öğlene ka uyurken kim bilir neler yaptı o ikisi![]()
kız onun totosuna tır çarpsa tır yamulur kolay kolay gebermez oOğlandan haber alınamıyor zaten bu sefer gerçekten geberdi sanırım![]()
![]()
![]()
Aaaa buna sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım ayoll geberse bir dert gebermese bir dertkız onun totosuna tır çarpsa tır yamulur kolay kolay gebermez oama seni boynuzluyordur kesin
![]()
Harunda mı bizden yoksam@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı![]()
![]()
@serhatt @mrt-06 @Forumdash
Hahah Aaa ne bileyim ayoll bu konu farklı yerlere gidiyor @Harunnn60Harunda mı bizden yoksam![]()
Bence bi mahsuru yok