daha çok şöyle bişi düşündümEvet illucu yap karakterım Riairo yap(davıncı)
daha çok şöyle bişi düşündümEvet illucu yap karakterım Riairo yap(davıncı)
@Doğu yu da diziye mi alsak ne isyana karıştığı için sultan pompy ceza verir hadım edip hareme alırız@destere @Harunnn60
Beni yeniçeri yap yapacaksan entrikalara gelemem ben@Doğu yu da diziye mi alsak ne isyana karıştığı için sultan pompy ceza verir hadım edip hareme alırız@destere @Harunnn60
yeniçerilerin durmu daha sakatBeni yeniçeri yap yapacaksan entrikalara gelemem ben
Cellat da olabilir mesela senin kelleni alabilirim zevkleyeniçerilerin durmu daha sakatmesela iskenderde yeniçeriydi ama başına gelmeyen kalmadıartık oğlan kızlarla ilgilenmiyor değişik fantaziler peşinde)
Yenicerilerin ne evlenmesi nede ask meşkleri yasak bildigim kadarıyla.Beni yeniçeri yap yapacaksan entrikalara gelemem ben
Sanki normalde haremim varmış gibi konuşuyorsunYenicerilerin ne evlenmesi nede ask meşkleri yasak bildigim kadarıyla.Dayanabilecek misin.
Cellat da olabilir mesela senin kelleni alabilirim zevkleMustafa'yı idam eden siyah giyinen dilsiz cellat olayım bari çok cool
Yenicerilerin ne evlenmesi nede ask meşkleri yasak bildigim kadarıyla.Dayanabilecek misin.
Bütün mal varlığın gittikten sonra her yerin bayram etse ne olurcellatın rolü sıfır birde yüzleri bile gözükmüyor adamlarınöyle rolsüzlükten çatlayacağına bülbül ağa ol? hem cariyeler zararsızdır diye çıplak bir şekilde dolaşıyorlar ağaların önünde, en azından alet edavat gitmiş olsada gözün bayram yapar)
cellatın rolü sıfır birde yüzleri bile gözükmüyor adamlarınöyle rolsüzlükten çatlayacağına bülbül ağa ol? hem cariyeler zararsızdır diye çıplak bir şekilde dolaşıyorlar ağaların önünde, en azından alet edavat gitmiş olsada gözün bayram yapar)
savaşta orucu bozuyorlardır işgal ettikleri kasabalarda köylerde sence rahat duruyorlarmıdır ben pek sanmıyorum)
destere ile çiğdemin tanışma sahnesini okudun muSanki normalde haremim varmış gibi konuşuyorsunYıllardır fahri Yeniçeriyim ben
Yok okumadım okurum belkidestere ile çiğdemin tanışma sahnesini okudun mu
Bütün mal varlığın gittikten sonra her yerin bayram etse ne olur
destere ile çiğdemin tanışma sahnesini okudun mu
Zaten şeyde varmış bunu duydugumda şok olmuştum.Oglancılık varmış Osmanlı da.Simdi olsa Tayyip asar herhalde herkesi.
adam boş gezenin boş kalfasıymışEkli dosyayı görüntüle 49814
Bak ben bu padişahı oynarımMuazzam bir kariyer tam ben@xemrexxx @destere @Harunnn60
Ben @destere 'yi Sarı Selime Yakıştırıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 49814
Bak ben bu padişahı oynarımMuazzam bir kariyer tam ben@xemrexxx @destere @Harunnn60
bak bunu da pompy e ş olarak düşünüyorum neticede padişah adam güzel kızla şapması lazımaynen o tarz şeylerde varmışama tabi günümüzdeki dizilerde onları anlatacak bir cesur yürek yok daha)
adam boş gezenin boş kalfasıymış
sonra diyorlar niye imparatorluk battı ?
akşaam kadar cariye kovala tabiki batar imparatorlukmu kalır ortada
ikisi de nurbişin tek bakışıyla istediğini yapıyor bir ortak özellik dahaBen @destere 'yi Sarı Selime Yakıştırıyorum.Hürremin oğlu olan.
Bütün gün sarayda kız kovalayacak böyle.
Adları bile aynı olunca.
bak bunu da pompy e ş olarak düşünüyorum neticede padişah adam güzel kızla şapması lazım
ikisi de nurbişin tek bakışıyla istediğini yapıyor bir ortak özellik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?