Muhteşem Yüzyıl Fav10--2.Bölüm

Evet illucu yap karakterım Riairo yap:A (davıncı)
daha çok şöyle bişi düşündüm :A
p03dptps.jpg

''Çiğdem yerinden kalkar koşarak Bully’nin olduğu yere giderken destere ile çarpışır, destere nin göbeğinden geri seker ve denizz19’a çarpar, denizz19 yere düşer''
:F :F ay ölcem şimdi :F

yeniçerilerin durmu daha sakat:) mesela iskenderde yeniçeriydi ama başına gelmeyen kalmadı :) artık oğlan kızlarla ilgilenmiyor değişik fantaziler peşinde :))
Cellat da olabilir mesela senin kelleni alabilirim zevkle :A Mustafa'yı idam eden siyah giyinen dilsiz cellat olayım bari çok cool :A

Cellat da olabilir mesela senin kelleni alabilirim zevkle :A Mustafa'yı idam eden siyah giyinen dilsiz cellat olayım bari çok cool :A

cellatın rolü sıfır birde yüzleri bile gözükmüyor adamların:) öyle rolsüzlükten çatlayacağına bülbül ağa ol? hem cariyeler zararsızdır diye çıplak bir şekilde dolaşıyorlar ağaların önünde, en azından alet edavat gitmiş olsada gözün bayram yapar :))

Yenicerilerin ne evlenmesi nede ask meşkleri yasak bildigim kadarıyla. :A Dayanabilecek misin. :A

savaşta orucu bozuyorlardır işgal ettikleri kasabalarda köylerde sence rahat duruyorlarmıdır ben pek sanmıyorum :))

cellatın rolü sıfır birde yüzleri bile gözükmüyor adamların:) öyle rolsüzlükten çatlayacağına bülbül ağa ol? hem cariyeler zararsızdır diye çıplak bir şekilde dolaşıyorlar ağaların önünde, en azından alet edavat gitmiş olsada gözün bayram yapar :))
Bütün mal varlığın gittikten sonra her yerin bayram etse ne olur :A

savaşta orucu bozuyorlardır işgal ettikleri kasabalarda köylerde sence rahat duruyorlarmıdır ben pek sanmıyorum :))
Zaten şeyde varmış bunu duydugumda şok olmuştum. :D Oglancılık varmış Osmanlı da. :D Simdi olsa Tayyip asar herhalde herkesi. :A

Zaten şeyde varmış bunu duydugumda şok olmuştum. :D Oglancılık varmış Osmanlı da. :D Simdi olsa Tayyip asar herhalde herkesi. :A

aynen o tarz şeylerde varmış:) ama tabi günümüzdeki dizilerde onları anlatacak bir cesur yürek yok daha :))

Ekli dosyayı görüntüle 49814

Bak ben bu padişahı oynarım :A Muazzam bir kariyer tam ben :A @xemrexxx @destere @Harunnn60
adam boş gezenin boş kalfasıymış :)
sonra diyorlar niye imparatorluk battı ? :)
akşaam kadar cariye kovala tabiki batar imparatorlukmu kalır ortada :)

aynen o tarz şeylerde varmış:) ama tabi günümüzdeki dizilerde onları anlatacak bir cesur yürek yok daha :))

adam boş gezenin boş kalfasıymış :)
sonra diyorlar niye imparatorluk battı ? :)
akşaam kadar cariye kovala tabiki batar imparatorlukmu kalır ortada :)
bak bunu da pompy e ş olarak düşünüyorum neticede padişah adam güzel kızla şapması lazım :A
5b83a2e436b756e68c906e0afde075c0.jpg

Ben @destere 'yi Sarı Selime Yakıştırıyorum. :A Hürremin oğlu olan.
Bütün gün sarayda kız kovalayacak böyle. :A
Adları bile aynı olunca. :X
ikisi de nurbişin tek bakışıyla istediğini yapıyor bir ortak özellik daha:A