WesTxCoasT
Favori Üye
Ab grubu tüm insanlar 2 milyonu temsil etmez vadi tüm kişilerde yani 70 milyonda fark atıyo ab neaçık ara en çok izlenen dizi my 3.en çok izlenen dizi
takas birazda şöyle düşün Vadi Total'de yine 13 reyting alsın.A/B'de ilk 50'ye giremesin nolur sence?
Arrrkadaşım bi reytinglere bakıp gelir misin lütfen ? hiç 10 - 16 yaş grubunun daha çok izlediği diziye benziyor mu ?vadi 10 -16 yaş grubunda çok izleniyor izleyicilerinin yüzde sekseni bu gruptan onun için ab dizisi değil ..
Hop kadın dizisi derken ?böyle bişey olacagına inanmıyormusun en kötüsü kurtların gibi olur işte totalde 13 alan dizi ab de 35 puan fark yiyor
- - - Ekleme - - -
kurtların ab deki düşük çıkmasının sebebi tamamen erkek dizisi olması kadınlara hitap edecek hiç bişey yok. kurtlar ilk başta başlarken kadın dizisiydi. 4-5 kadın ana karakter vardı( çakırın kız kardeşi, elif, elifin arkadaşı, hanife ana, assiye çakırın eşi.. ) ama şimdi sadece yarım kadın var oda savcı
Arrrkadaşım bi reytinglere bakıp gelir misin lütfen ? hiç 10 - 16 yaş grubunun daha çok izlediği diziye benziyor mu ?
Yav heheDAHA ÇOK GENÇLER DİYEBİLİRİZ TÜRKİYENİN YARIS 29 YAŞ ALTI insanlardan oluşuyorama liseliler çoğunlukta vadi izleyicisi arasında
Arrrkadaşım bi reytinglere bakıp gelir misin lütfen ? hiç 10 - 16 yaş grubunun daha çok izlediği diziye benziyor mu ?
- - - Ekleme - - -
Hop kadın dizisi derken ?
Beyazsoy 5 puanda olduğuma dua etilk bölümde lighttı dizi elifin yatagından çıkmayan polat vardı.)))
İnanmıyorum var mı ?oonur inanmıyosan facebook sayfasına gir vadini bak çoğu 10-20 yaş arası
ben kanıtımı undum ister incel ister hiç bakma incelemiyorsan bnhm doğruu dediğimi kabul ediyon ddemektir
Beyazsoy 5 puanda olduğuma dua etsen vadiyi berenin dizileriyle karıştırdın herhalde
İnanmıyorum var mı ?
ben kanıtımı undum ister incel ister hiç bakma incelemiyorsan bnhm doğruu dediğimi kabul ediyon ddemektir
Beyazsoy 5 puanda olduğuma dua etsen vadiyi berenin dizileriyle karıştırdın herhalde
İnanmıyorum var mı ?
Xemre Allah'ını seviyosan bi gün vadiyle uğraşma kabul etmiyorumben kanıtımı undum ister incel ister hiç bakma incelemiyorsan bnhm doğruu dediğimi kabul ediyon ddemektir
- - - Ekleme - - -
Xemre Allah'ını seviyosan bi gün vadiyle uğraşma kabul etmiyorum
İnanmıyorum var mı ?
Ne diyon arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?