türkiye yi mi batırmış yok daha neler hahahadünya lideri tartışmasız adamın konuşması bile yetiyo be helal olsun r.c.e onun gibisi daha gelmez bu ülkeye
Evet öyle bir konuşuyor ki tüm Türkiye'yi iyi kandırıyor.Adamda şeytan tüyü var helal olsun
türkiye yi mi batırmış yok daha neler hahahadünya lideri tartışmasız adamın konuşması bile yetiyo be helal olsun r.c.e onun gibisi daha gelmez bu ülkeye
adam zoru başardı işte kimseye boyun eymiyo tam bir lider gerekirse israil e gerekirse abd ye gerekise iran a posta koyuyo bunu yapabilen dünyada kim varken herkes onların kölesi
ham oy 39 kararsızlar dagılınca 47-47arası. baslık da cok guzel my ana gundem maddesiyken en ağır duşüş olmuş
O postayı Ahmedinejad her türlü koyuyor haberlere bak bi.
Ülkelere posta koymak liderlik değildir.Ülkelerle adam akıllı barış içinde yaşamalı.Türkiye kurulduğundan beri barışı esas olarak benimseyen bir ülkedir.Bunu senin benden daha iyi bilmen lazım.
adamlar bir dizi yapsın dünyaya rezil etsin yataktan çıkmayan koskoca bi imparator göstersinler dünyaya başbakan tabi ki ecdadını koruyacak dizi mizi deyip geçmeyin
kimse yanlış anlamasında sayın kılışdaroğlu başbakan olsa düşünemiyorum bu ülkenin halini vallah sömürürlerdi bizi Allah korusun
adamın kimseden korkusu yok ortadoğu nun tarıtşmasız lideri türkiye oldu dünyadaki müslümanların başı türkiye osmanlıda ki gibi oluyoruz adam imf ye olan borcu bitirdi be bizden borç istiyolar nerdeyse milyar dolarca borcu bitirdi bizi sömürdüler yıllarca Allah başımızdan eksik etmesin çok büyük adam
kimse yanlış anlamasında sayın kılışdaroğlu başbakan olsa düşünemiyorum bu ülkenin halini vallah sömürürlerdi bizi Allah korusun
İsrail ne duruyor orda daha düne kadar insansız hava uçaklarını ordan alıyorduk.Daha yeni yeni kendi uçağımızı yapmaya başladık.
Bu tarz tartışmaları hiç sevmiyorum ancak ucundan çok ucundan katılacağım. Amacım kimseyle tartışmak değil...
Geçen ay olmalı Ntv'ye katılmıştı Sayın Erdoğan ve şu cümleyi duydum kendi ağzından... Ben başbakanım, benim görevim gündem belirlemek. Yani Muhteşem Yüzyıl olayı sadece bir gündemdir ve AKP bu gündem belirleme işini çok iyi yapıyor. Şimdiye kadar yanlış gündem belirlediklerini ve belirledikleri gündemde kayba uğradıklarını görmedim. Dolayısıyla Muhteşem Yüzyıl'a bağlamamak lazım eğer bir düşüş varsa...
Dünyada ve Türkiye'de birçok şey değişiyor sürekli. İnsanların fikirleri de değişebilir pekala... Bugün AKP diyen yarın başka bir parti diyebilir bunlar doğal şeyler, tartışılacak şeyler değil. Herkes istediği partiyi seçmekte ve savunmakta özgürdür ancak karalama kampanyaları çok gereksiz. CHP en çok şu seçim zamanı yaptığı karalama kampanyalarından kaybetti bence... Yapmamak gerek. Bizim de yapmamamız gerek.
Son olarak. Evet şu an bu ülkenin başında AKP var yarın başka bir parti olacak sonra başka.. Arkadaşlar meseleye parti bazında bakmayın. Geçici şeyler bunlar, birbirinizle tartışmak yerine hep birlikte ülke adına çalışın yine biz kazanalım... Çok klişe oldu farkındayım ama biz bu klişeleri hep unutuyoruz... Ayrıca kimse kalkıp da şu an AKP'nin çok iyi şeyler yaptığını, ülkeyi kurtardığını falan söylemesin lütfen. Bir fabrikanın bile planlaması 5-10 yıllık yapılırken sen bir ülkenin durumunu ana bakarak göremezsin... En az bir 20-30 yıl geçecek üzerinden, sonra konuşacağız AKP iyi şeyler yapmış ya da yapmamış diye... Çocuk oyuncağı değil bu işler...
Tamamını okuyabilen olduysa teşekkürler sabrı için...
tamam işte onları bile yapıyoz artık kendi tankımızı silahımızı adam ülkeyi şaha kaldırdı resmen şaha