Muhteşem Yüzyıl Ak Partiye Ağır Darbe Vurdu

istedigıni dusün fark-ı my sadece ortadaki

Ya şu konuyu hotlatma. Görünce çok gülüyom :D

%39'muş :F :kiki: :F :kiki:

Ak Parti'nin oranının bu kadar düşmesine imkan yok bence. En fazla 45 civarına düşer Erdoğan olduğu müddetçe.

Ortada bir düşüş olabilir ama bunu Muhteşem Yüzyıl'a bağlamak bence saçma olur. Düşüşün bence ana sebebi bir türlü çözülemeyen Kürt sorunudur. Fakat seçim zamanı bunlar yine unutulur ve %50'yi yüksek ihtimalle geçer AKP...

adminin başlığı değiştirmesi lazıım herkes kafasına göre konu açıyo my me ki akp nin oyunu düşürecek 54 e kadar çıktı my yi yayından kaldırsa 65 i geçerdi kesin dünya lideri helal olsun

- - - Ekleme - - -

akp en az 50 alır çok rahat chp milletveki kürtleri aşağıladı ve ırçlılık bölücük yaptı bunun sonucu adıyaman miletvekilleri istifa etti chp çok düşecek daha çok

Takas kabataslak bilgilerle yorum yapma şurda Allah aşkına.Dünya lideri nedir ya.Türkiye'yi batırmış bir insan dünya lideri olmaya nasıl aday gösterilebilir yok artık.

Dünya lideri nedir ya!!!

recep tayyip erdoğan dır dünya lideri

dün haberlerde gördüm adam istanbulun belli noktalarına büyük otoparklar yapmış tabelalarla yoldaki sürücü hangisi dolu hangisi boş görüyor ona göre gidiyo ve arabasını bıraktıktan sonra da ücretsiz servis var nereye isterse götürüyo daha ne yapsın bu adam be ne

ham oy 39 kararsızlar dagılınca 47-47arası. baslık da cok guzel my ana gundem maddesiyken en ağır duşüş olmuş

Başbakan size maaş mı veriyor affedersiniz?Anlamsız tartışmalara girmeyin.Bugüne kadar çoğu siyasetçi hazineden yemiştir.Yemeyen çok azdır.Dünya lideri yazmış galiba biri ben görmedim denizzin mesajından o anlaşılıyor.Dünya lideri olmak o kadar kolay değil.

Size o başbakan dediğiniz adamla mutluluklar diliyorum o zaman.İnsanları sömürmeyi başarabilmiş gerçekten.!

Takas kabataslak bilgilerle yorum yapma şurda Allah aşkına.Dünya lideri nedir ya.Türkiye'yi batırmış bir insan dünya lideri olmaya nasıl aday gösterilebilir yok artık.

türkiye yi mi batırmış yok daha neler hahaha :kiki: dünya lideri tartışmasız adamın konuşması bile yetiyo be helal olsun r.c.e onun gibisi daha gelmez bu ülkeye

Batmak şuandaki Türkiye'nin durumu.Gündem yaratabilmek için dizileri ön plana atmak ama icraate geldiğinde yoksunluk batmaktır.Ayrıca birçok sorun varken saçma bir konuyla ilgilenilmesi de ülkesine verdiği değeri gösteriyor şu bizim dünya liderinin.

Başbakan size maaş mı veriyor affedersiniz?Anlamsız tartışmalara girmeyin.Bugüne kadar çoğu siyasetçi hazineden yemiştir.Yemeyen çok azdır.Dünya lideri yazmış galiba biri ben görmedim denizzin mesajından o anlaşılıyor.Dünya lideri olmak o kadar kolay değil.

adam zoru başardı işte kimseye boyun eymiyo tam bir lider gerekirse israil e gerekirse abd ye gerekise iran a posta koyuyo bunu yapabilen dünyada kim varken herkes onların kölesi

dunya lideri mi?daha almanyadaki tûrklere,tûrki cum.etkimiz yok.hangi dunya

adamlar bir dizi yapsın dünyaya rezil etsin yataktan çıkmayan koskoca bi imparator göstersinler dünyaya başbakan tabi ki ecdadını koruyacak dizi mizi deyip geçmeyin

Size o başbakan dediğiniz adamla mutluluklar diliyorum o zaman.İnsanları sömürmeyi başarabilmiş gerçekten.!
Sömürdü ya. Herkesin ağzı kouyo açlıktan. Halbuki 10 yıl önce herkes lokantalara gidip yemek yiodu hergün. Şimdi zeytin peynile geçiştiriyolar. Asgari Ücret 10 yıl önce çok daha iyidi. Emekli'lere hiç zam yapmadı zaten. IMF'ye borçu 10 katına çıkardı. Kişi başı milli geliri %5000 azalttı zaten. Çok kötü sömürdü herkesi harbiden.