adminin başlığı değiştirmesi lazıım herkes kafasına göre konu açıyo my me ki akp nin oyunu düşürecek 54 e kadar çıktı my yi yayından kaldırsa 65 i geçerdi kesin dünya lideri helal olsun
Dünya lideri nedir ya!!!
Dünya lideri nedir ya!!!
Takas kabataslak bilgilerle yorum yapma şurda Allah aşkına.Dünya lideri nedir ya.Türkiye'yi batırmış bir insan dünya lideri olmaya nasıl aday gösterilebilir yok artık.
Takas kabataslak bilgilerle yorum yapma şurda Allah aşkına.Dünya lideri nedir ya.Türkiye'yi batırmış bir insan dünya lideri olmaya nasıl aday gösterilebilir yok artık.
Batmak ne demek?
Başbakan size maaş mı veriyor affedersiniz?Anlamsız tartışmalara girmeyin.Bugüne kadar çoğu siyasetçi hazineden yemiştir.Yemeyen çok azdır.Dünya lideri yazmış galiba biri ben görmedim denizzin mesajından o anlaşılıyor.Dünya lideri olmak o kadar kolay değil.
Sömürdü ya. Herkesin ağzı kouyo açlıktan. Halbuki 10 yıl önce herkes lokantalara gidip yemek yiodu hergün. Şimdi zeytin peynile geçiştiriyolar. Asgari Ücret 10 yıl önce çok daha iyidi. Emekli'lere hiç zam yapmadı zaten. IMF'ye borçu 10 katına çıkardı. Kişi başı milli geliri %5000 azalttı zaten. Çok kötü sömürdü herkesi harbiden.Size o başbakan dediğiniz adamla mutluluklar diliyorum o zaman.İnsanları sömürmeyi başarabilmiş gerçekten.!