Muhteşem Yüzyıl Ak Partiye Ağır Darbe Vurdu

habertürk sürekli spekülatif o %39 ham demek karasızlar dağıtmamıs . emre burda içerik yanlısı yapmış akpnin %51 ham oyu olmadı ankette ne kadar kararsiz var onun yarısını akp ye yazınca oyu yine %50ye çıkar. emrenın klasik uyaniklik hareketleri bunlar hemen oyuna gelmeyin :))))

hayır o bınadakileri kastediyorm nerdn bileyim tüm diyarbakırlıları.zaten mahallenin altı d.bakırlı onlarla hep anlaşırz kentsel dön.için getirilenler bozdu

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bni başkasıyla karıştırma kanıtın varsa koy

- - - Ekleme - - -

beyazsoy gerçek oy 47-49 arası yazdm kâç kez fail olma bir kere konuyu oku

Konu amacından sapıp siyaset tartışmasına dönmüş.

hayır o bınadakileri kastediyorm nerdn bileyim tüm diyarbakırlıları.zaten mahallenin altı d.bakırlı onlarla hep anlaşırz kentsel dön.için getirilenler bozdu

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bni başkasıyla karıştırma kanıtın varsa koy

- - - Ekleme - - -

beyazsoy gerçek oy 47-49 arası yazdm kâç kez fail olma bir kere konuyu oku

yazdıysan başlık yanlış anketler -+3puan hata payıyla yapılır bu durumda akpnin oyunun düştüğü yok. milleti neden kandırıyon

- - - Ekleme - - -

emre haberde %49 diye bişey yazmamışsin. milleti kandirip duruyon ayip. akpnım oyu falan düşmemiş işte

gerçek oydaki duşuşü gösteren tablo yktu izledigmde ham oy uzerindn gerçek oyu hesapladılar.gerçek oy gösterilse yazardım.ayrica hata payı her ankette degişir. admin bile biliyor gerçek oy 47-49yazdım

- - - Ekleme - - -

hata + ,- olurdemişin hata payı dedign yuzde 3u + diye eklemişin akp ye azıcık objektif ol mubarek

emre haberde %51den %39 a düştü demısın bu yalan bıkere %51 akpnın ham oyu değil oy kulanmayanlar çıktığında kalan oy bu %51dir akp nin hiç bu kadar ham oyu olmadı

haberin ıcerıgı kandırma dolu. seçim anketleri %3 yanılma payı olur ki haberturkun bulunduğu bi seçim sonucu da görmedim

yani düşme musme yok milleti kandırma var

ne kiliti ham oy 39dediler isteyen 23ocak turkiyenin nabzı prog.yazıp izlesin. ayrıca admin de katılıp yorum yaptı o zaman da yalan diyen wardı o kitlemedyse başkası kitleyemez

91099238.jpg

%26karsiz ve protesto oy var yahu
:))))))))

bunu dağıtıgında
akpnın

%53 oy demek başbakanda en son açıkladığı oyda %54 düşme mi var yükselmemi :)))) emre milleti kandırıyor ışte:)))

- - - Ekleme - - -

tabloda gözüküyor tam %26.2 kararsız oy var onlar bu oy partilere dagıtılınca akpnın oyu düşmemiş artmiş seçime göre emre milleti kandırmak için kendi kafasina göre başlık açmış

emreye göre mhp meclise giremiyor yahuu :)))))

Son düzenleme:
izledıgmde 47-49 dedi beyazsoy tabi hata payı gbi tum kararsızları akp lehine werdin gbi

- - - Ekleme - - -

beyazsoy tarafsiz ol akp nin ham oyu 51den 39a dusmus aralık 2011 DEN beri onu koy

emre hata payını falan vermedım kafami kulandim karsız cevap vermeyen ve protesto oylarını toplamı %26.2

bunu partilere eşit dagitim

akp %52.98
chp%23.8
mhp%13.2
çıktı bu basit matematik durumu

ortada düşme yok yukselme var zaten bütün anketler bu rakami veriyor

- - - Ekleme - - -

buda başka anket

58095738.jpg

beyazsoy orada 5 araştırma şirketi var bu hangi anket neyse sennle tartışmıcam objektif olamıyosun :)

- - - Ekleme - - -

beyazsoy orada 5 araştırma şirketi var bu hangi anket neyse sennle tartışmıcam objektif olamıyosun :)

- - - Ekleme - - -

beyazsoy cvpbekliyoruz buht haberi miprogramdaki anketler mi

bu son anket genarın araştırması aynı programdan alınma seninkisi metropoll araştırma şirketi. metropoll ham sonuç yayınlar karasızları dagıtmayı dogru bulmaz başbakanla problemi olan bir şirket metropoll ama hep yanılır dagıtmadan dogru sonucu bulmak imkansız .. diğer şirketler benim yaptıgım gibi kararsızları dagıttır..

araştırma araştırmadır bilimsel yöntemle yapılıyorsa uygun denek seçildiyse haber değerivardır. ayrıca 5 şirket arasında tartışma çıkmadı demek ki diğerlerine de ters durum yok

araştırma araştırmadır bilimsel yöntemle yapılıyorsa uygun denek seçildiyse haber değerivardır. ayrıca 5 şirket arasında tartışma çıkmadı demek ki diğerlerine de ters durum yok

çıkmaz ki diğerleride aynı sonucu buluyor.. ama metropol kararsızları dagıtmıyor diğerleri dagıtıyor ham sonuçları . senin gibi uyanıklarda ham sonuçları gerçek sonuçlar sanıp sevinç çıglıkları artıyor :))))))