kız akıllı ileriyi düşünüyor zal mahmutu kendi köpeği etmesi daha iyiMihrimah sessizce Zal Mahmut'un da kellesini alaydı ya.
kız akıllı ileriyi düşünüyor zal mahmutu kendi köpeği etmesi daha iyiMihrimah sessizce Zal Mahmut'un da kellesini alaydı ya.
O katil köpek haddinden fazla yaşamış. Mustafa'mı öldürdüğü için ödüllendirmişler bir de adamı.kız akıllı ileriyi düşünüyor zal mahmutu kendi köpeği etmesi daha iyi
bir darbeciyi öldürdü ödül hakkıdırO katil köpek haddinden fazla yaşamış. Mustafa'mı öldürdüğü için ödüllendirmişler bir de adamı.
Ah Mustafa'm o çadırdan çıkabilseydi.. Her şey bambaşka olacaktı. Yine elem kederlendik iyi mi.. [HASHTAG]#kopekzalmahmud[/HASHTAG]bir darbeciyi öldürdü ödül hakkıdır
adama hakaret ediyi resmen verin cezasını @FF YönetimAh Mustafa'm o çadırdan çıkabilseydi.. Her şey bambaşka olacaktı. Yine elem kederlendik iyi mi.. [HASHTAG]#kopekzalmahmud[/HASHTAG]
Yukarıda sen de köpek olduğunu kabul etmişsin melun.adama hakaret ediyi resmen verin cezasını @FF Yönetim
o @Bully değil kiGokhan YAMAC @yamacgokhan 2 sa.
Parti kur oy verelim (atmaca)@akkayasarp#MuhtesemYüzyıl
@Bully nin gerçek adı gökhan mış meğer
nereden anladıno @Bully değil ki
melaune bu günü bekliyormuş.ssUzun zaman sonra beklediğim bölüm Rüstemin öldüğü sahne en beğendiğim sahneydi.
Görmüştüm bi kere Bully daha küçük diye hatırlıyorum (çook önceden görmüştüm)nereden anladın
my 137.bölüm şimdiden 175 bin olmuşGörmüştüm bi kere Bully daha küçük diye hatırlıyorum (çook önceden görmüştüm)
Neyde 175 bin??? Star yada tvyo 'ysa ilgilenmiyorum youtube ise tebrik derim çeker giderimmy 137.bölüm şimdiden 175 bin olmuş
star tv nin sitesinde 237 bin olmuş ayrıca youtube daha yüklenmemiştir bile yüklnse bile izlenmez çok fazla eskisi gibi 1.3 milyon aboneli turkweb kanalından 0 aboneli kendi kanallarına geçtilerNeyde 175 bin??? Star yada tvyo 'ysa ilgilenmiyorum youtube ise tebrik derim çeker giderim
Fragmanını youtubeden izleyen insanlar bölümüde ordan izliyordur ki Ben hala inanmıyorum kendi sitesindeki verilere.star tv nin sitesinde 237 bin olmuş ayrıca youtube daha yüklenmemiştir bile yüklnse bile izlenmez çok fazla eskisi gibi 1.3 milyon aboneli turkweb kanalından 0 aboneli kendi kanallarına geçtiler
karadayı olsaydı inanırdın amaFragmanını youtubeden izleyen insanlar bölümüde ordan izliyordur ki Ben hala inanmıyorum kendi sitesindeki verilere.
Yok inanmazdım Adamalar sitelerini kontrol edebiliyolar. youtube gibi yeri kontrol edemiyecekleri için ben oradakilere inanırım Zaten yabancı kaynak orasıdakaradayı olsaydı inanırdın ama
diğerlerini bilmem ama my nin rakamları gayet normal my nin resmi arabik sayfası ve vk.com daki sayfaları her arşamba starın linkini paylaşiyi milletin akın etmesi normaş 324 bin olmuşYok inanmazdım Adamalar sitelerini kontrol edebiliyolar. youtube gibi yeri kontrol edemiyecekleri için ben oradakilere inanırım Zaten yabancı kaynak orasıda