yılmaz şahin çok dengesiz adam hürrem ile mustiyi ölürkene melek etti mişrimayı yaşarkeneBen Mihrimah'ı affettim..
ne yapsa boş o şopar destereVışşhh. Şah Tahmasb anında atlar bu teklife ama @destere nin tepkisini çekebilir.
yılmaz şahin çok dengesiz adam hürrem ile mustiyi ölürkene melek etti mişrimayı yaşarkeneBen Mihrimah'ı affettim..
ne yapsa boş o şopar destereVışşhh. Şah Tahmasb anında atlar bu teklife ama @destere nin tepkisini çekebilir.
Mihrimah gaza geldi bakma, yoksa en az Beyazıt kadar üzüldü o da..yılmaz şahin çok dengesiz adam hürrem ile mustiyi ölürkene melek etti mişrimayı yaşarkene
😱 nasıl da değiştin 1 bölüme 😱Mihrimah gaza geldi bakma, yoksa en az Beyazıt kadar üzüldü o da..
En azından senin gibi 10 saniyede değişmedim.😱 nasıl da değiştin 1 bölüme 😱
ne alakası varEn azından senin gibi 10 saniyede değişmedim.
Var işte tamam.ne alakası var
haftaya çok duygusal olacak [HASHTAG]#zahitbizitaneyleme[/HASHTAG] yetiyor duygulandırmayaVar işte tamam.
Çok güzel bölüm oldu valla..
3'ü de Show'da başlamış.haftaya çok duygusal olacak [HASHTAG]#zahitbizitaneyleme[/HASHTAG] yetiyor duygulandırmaya
[HASHTAG]#Polatkan[/HASHTAG] @trpolatkan 3 dk.
#MuhtesemYuezyıl Tarihte olmamış anladıkta ,Dizide bari Beyazıtı padişah yapında azcık içimiz rahatlasın hep üzül hep üzül ne bu ya..
ne kadan haklı elem kederciler için @mrt-06 @Bully
Sedat Çakmak @Garipsenen 13 dk.
Türkiye'de yapılmış en kaliteli 3 dizi Ezel, Suskunlar ve Muhteşem Yüzyıl'ın sanırım tek ortak yanı 3'ünde de Sarp Akkaya'nın oynamış olması
burada da fan takımına nanik yapılmış @destere @Forumdash @ABAY_06
finalde olsun maho cadısı gerçi atmaca öldü belki gömülürse bursaya gömülür o da yusuf orada ya3'ü de Show'da başlamış.
Gelecek hafta Mahidevran olur umarım artık.
25 mesajımı silmiş ben 10 dk de 25 mesaj no problema
Aynen olması lazım çünkü dizinin en önemli karakterlerinden.finalde olsun maho cadısı gerçi atmaca öldü belki gömülürse bursaya gömülür o da yusuf orada ya
Haha.
dizinin en mleunlarından desek daha doğru .ssAynen olması lazım çünkü dizinin en önemli karakterlerinden.
Haha.
Sarp MY'ye sonradan katildiği için onu es geç Bu arada 3 dizide sonradan sıkan diziler Ezel 2.sezon yarısı MY Meryemden sonrası Nanikhaftaya çok duygusal olacak [HASHTAG]#zahitbizitaneyleme[/HASHTAG] yetiyor duygulandırmaya
[HASHTAG]#Polatkan[/HASHTAG] @trpolatkan 3 dk.
#MuhtesemYuezyıl Tarihte olmamış anladıkta ,Dizide bari Beyazıtı padişah yapında azcık içimiz rahatlasın hep üzül hep üzül ne bu ya..
ne kadan haklı elem kederciler için @mrt-06 @Bully
Sedat Çakmak @Garipsenen 13 dk.
Türkiye'de yapılmış en kaliteli 3 dizi Ezel, Suskunlar ve Muhteşem Yüzyıl'ın sanırım tek ortak yanı 3'ünde de Sarp Akkaya'nın oynamış olması
burada da fan takımına nanik yapılmış @destere @Forumdash @ABAY_06
Anlamadım.
sana göre nanik fantakımı için dizinin iyi olması için güzel kız parlak oğlan olacakSarp MY'ye sonradan katildiği için onu es geç Bu arada 3 dizide sonradan sıkan diziler Ezel 2.sezon yarısı MY Meryemden sonrası Nanik
ıyyy o melun başı bu konuya mı geldi konu kilitlensin bence .ssVideoyu izlemedinmi
de get bak mesajların gine silinecekıyyy o melun başı bu konuya mı geldi konu kilitlensin bence .ss
Emre'nin ne mesajı silinmiş benim konudan gitti 4 sayfa mesaj boşuna yazmışım.Videoyu izlemedinmi