Muhteşem Yüzyıl 134. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] onu seçip manisaya gönderdi [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] da hürremin izinden gidicm dedi bu ka yeterli

Bir sebebi yok diyorsun.Hürrem Sultan seçti ama sen seçtiği ile kalmışsın.Sonra dedi onun bacaklarını koparacağım dedi.
Evet başka ne sebeple Nurbişi tutuyorsun [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]

[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] sultanımın bedduaları sayesinde [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] cehenneme yürüyor.

Diziye göre bugün ölüyor [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] ben de dizideki Hürrem karakterine beddua ediyorum.

Tamam sana cevap verdikçe kalite zadeleiyor.
[HASHTAG]#kalitewninsutanihurram[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]

[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] lafı koydu.

Bir sebebi yok diyorsun.Hürrem Sultan seçti ama sen seçtiği ile kalmışsın.Sonra dedi onun bacaklarını koparacağım dedi.
Evet başka ne sebeple Nurbişi tutuyorsun [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu bırak şimdi bu gece [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gecesi [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı önlem almalı

Tamam sana cevap verdikçe kalite zadeleiyor.
[HASHTAG]#kalitewninsutanihurram[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
o w ne

[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] lafı koydu.
canice katlettiği mehmetin adı geçince nasıl yelkenleri suya indirdi

@Bully @yatutarsa @ozgur2113 bu akşam taglarımız, [HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] vb.
sabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.
[HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]

[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu bırak şimdi bu gece [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gecesi [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı önlem almalı

o w ne

Boş verilemez senin melun Nurbişin.ss
[HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] orası doğruda onun tahtı boşalmadın gerekli önlemleri alalım. [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] en büyük kalitedir.

sabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.
[HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]
vay melun.ss [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ni,ın kucağına düş emi

Yok artık.
Okulda [HASHTAG]#kaliteninsultanihurrem[/HASHTAG] 'i düşünmek.

[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] senin o devşirme sultanına benzemez, yüce gönüllülüğünden hemen yumuşadı. 😉

Bekliyoruz.
[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]

Buradayım
kalitenin sultanını izlicem bu akşam saat 00.15 e kadar sürecek
destek ver biraz
[HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] taglarımıza

[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] senin o devşirme sultanına benzemez, yüce gönüllülüğünden hemen yumuşadı. 😉
[HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] da devşirme ya la unuttun mu o arnavut