düzgün etiket yap.ss [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG]
Soru o değildi.ssshadi kaçma kaçtıkça sorucam.
düzgün etiket yap.ss [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG]
Tamam, haber veririm.@mrt-06 başlarken haber etsene bana izliyorsan.
He he.dikkat et [HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] da olmasın
valla [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] onu seçip manisaya gönderdi [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] da hürremin izinden gidicm dedi bu ka yeterliSoru o değildi.ssshadi kaçma kaçtıkça sorucam.
Diziye göre bugün ölüyor [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] ben de dizideki Hürrem karakterine beddua ediyorum.Dizide öbür dünyayı göstermeyecekler ki Selim tahta geçince bitecek.
[HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] ne yapsa boş cayor cayır yanacakTamam, haber veririm.
He he.
valla [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] onu seçip manisaya gönderdi [HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] da hürremin izinden gidicm dedi bu ka yeterli
Diziye göre bugün ölüyor [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] ben de dizideki Hürrem karakterine beddua ediyorum.
[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu bırak şimdi bu gece [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gecesi [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı önlem almalıBir sebebi yok diyorsun.Hürrem Sultan seçti ama sen seçtiği ile kalmışsın.Sonra dedi onun bacaklarını koparacağım dedi.Evet başka ne sebeple Nurbişi tutuyorsun [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
o w neTamam sana cevap verdikçe kalite zadeleiyor.[HASHTAG]#kalitewninsutanihurram[/HASHTAG] [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
canice katlettiği mehmetin adı geçince nasıl yelkenleri suya indirdi[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] lafı koydu.
sabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.@Bully @yatutarsa @ozgur2113 bu akşam taglarımız, [HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] vb.
[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu bırak şimdi bu gece [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gecesi [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı önlem almalı
o w ne
vay melun.ss [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ni,ın kucağına düş emisabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.[HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]
sabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.[HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]
Buradayım
[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] senin o devşirme sultanına benzemez, yüce gönüllülüğünden hemen yumuşadı. 😉[HASHTAG]#nurbanu[/HASHTAG] yu bırak şimdi bu gece [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] gecesi [HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] e karşı önlem almalı
o w ne
canice katlettiği mehmetin adı geçince nasıl yelkenleri suya indirdi
Bekliyoruz.sabah okula giderken aklıma süper bir hashtag gelmişti ama unuttum hatırlarsam yazarım.[HASHTAG]#KatilHurreminAciSonu[/HASHTAG] , [HASHTAG]#RusCadisiHurrem[/HASHTAG] [HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG]
destek ver birazBuradayımkalitenin sultanını izlicem bu akşam saat 00.15 e kadar sürecek
[HASHTAG]#mahocadisi[/HASHTAG] da devşirme ya la unuttun mu o arnavut[HASHTAG]#MAHIDEVRAN[/HASHTAG] senin o devşirme sultanına benzemez, yüce gönüllülüğünden hemen yumuşadı. 😉
özete konsantreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?