my ab de 7 ye düşünce proyem reklam vermiş
#kaliteninmerkezihurrem [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG]
my ab de 7 ye düşünce proyem reklam vermiş
Bir Mustafa bir Pargalı'nın ölüm bölümü olamaz herhalde. Şu ana kadar fiyasko şekilde ilerliyorveda bölümünden ne bekliyon[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
pargalı da bişi yoktu o da sıkıcıydı ayrıca musti bölümü musti melek gibi gösterildiği için uçytuBir Mustafa bir Pargalı'nın ölüm bölümü olamaz herhalde. Şu ana kadar fiyasko şekilde ilerliyor
karadayı 2 bucuk saat yayınyapıyordu evet ama son bölümde 1 bucuk saate indi bu süre turguttan sonra 1 saat erken bitiyor artıkKaradayı her hafta o saate kadar yayınlanıyor ve karagül ise 00.30 a kadar devam ediyorŞaşırmana ben şaşırdım
Ne sıkıcıydı la müthişti. 😱pargalı da bişi yoktu o da sıkıcıydı ayrıca musti bölümü musti melek gibi gösterildiği için uçytu[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
Merak etme ay yapım indirdiyse 3 saate de çıkarırkaradayı 2 bucuk saat yayınyapıyordu evet ama son bölümde 1 bucuk saate indi bu süre turguttan sonra 1 saat erken bitiyor artık
Ne sıkıcıydı la müthişti. 😱
birkaç meryemli flashback olsaNe sıkıcıydı la müthişti. 😱
bu şarkı seninle @destere nin şarkısıymış pompy dedikaradayı 2 bucuk saat yayınyapıyordu evet ama son bölümde 1 bucuk saate indi bu süre turguttan sonra 1 saat erken bitiyor artık
birkaç meryemli flashback olsa[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG]
ab grubunda uçarızAğlatma beni akşam akşam zaten özledim Sultanımızı
amiiinntaş düşsün benim kadar başına birşey demiyim diyorum ama zorluyorsun ayrıca gece 12 kadar dizimi olur yaaa nasıl yanı
çiğdeme şişko mu diyonamiiinn)
ben geriden geliyom canlı yayın yapmayınRüstem şoparına bak bir eli yağda diğer eli balda
başına taş düşsun diye dua etti bende içtenlikle katıldımçiğdeme şişko mu diyon
ben geriden geliyom canlı yayın yapmayındaha mişrima iel kızı konuşiyi
benim kadar dedi ama şimdi çiğdem şişko mu da düşsün bu arada rüstem oynaşta aç izlebaşına taş düşsun diye dua etti bende içtenlikle katıldım
nilüferi kurtarmaya çalışıyoruz meşgulum şu anbenim kadar dedi ama şimdi çiğdem şişko mu da düşsün bu arada rüstem oynaşta aç izlekaliteninmerkezihurrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?