Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,745
Puanı
1,061

Son dem....
MUHTEŞEM YÜZYIL
- 132. Bölüm -

Efsane dizi Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlanacak 132. bölümü ile ilgili yorumlarınızı konuya yapabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da.

@yatutarsa @HachiKo @xemrexxx ..​

Son düzenleme:
Annem diyorki, Hürrem ölünce dizinin tadı kalmaz..
Sen ne düşünüyorsun?

Etiket yapacaktım sana unuttum.
Yorucu bir gündü.
Evet sana sordum işte..
valla yeni gelecek karakterlere bağlı
daha çok nurbişe bağlı hürrem bir melekti dedirtecek hareketleri iyi kıvırırsa sorun olmaz
misal selim beyazıtı öldüriyimiş kardeşi kardeşe öldürtürse millet izler; sonracına 3 kızını da istemediği paşalarla evlendirecek nurbiş; bir de ortalıklarda yok ama selimin nurbişten önceki kadınından bir oğlu olmuş ne tesadüf beyazıttan sonra o çocuk da ölüyor bunu da nurbişe atarlarsa reyting fışık eder izleme zevki de olur tabi düzgün bir senaryo ile yapacak öncekileri taklit etmeden

Geyik muhabbetinin yeri burasi degil. Yorumlar silindi.

Daha çok olay var yani ama Yılmaz Şahin'in nasıl işleyeceği önemli diyorsun kısaca.

Ekli dosyayı görüntüle 36085

bu arada dizinin rus fanlarının anketinde 1.sezon 4.sezona fark atmış durumda. bu konudaki mutahassıs ve mutahasssas düşünceleriniz nelerdir efendim? @mrt-06

Fks14 ile beyazsoy'a döndük.

1. sezon zaten her anlamda efsane🙂A) lakin 4. Sezon niye o kadar düşük anlamadım, çok olaylar oluyor halbuki. Baya güzel bölümler izledik 4. Sezon.
Yoksa sırf Meryem yüzünden mi? 😱

kokoş fadik sultanla menopozlu hürremi gördükten sonra kim beğenir ki

Ya sırf görsellik mi önemli? 3. Sezon fiyaskoydu bu 4. sezon kat kat güzel.
Hem Fatma Sultan da çok iyiydi bence.
3.sezonunilk yarısı komple fiyaskoydu firuze geldi gitti aşk devam ediyor çok saçma oldu

2.yarısı iboş öldükten sonra yılmaz şahin fiyaskosuydu hürrem-valide savaşını kopyaladı hürrem-şah sultan yaptı ::::::

sadece görsellik değil ayrıca bir iboş öldüğündeki hatçeye bak bir ahmet paşa öldüğündeki kokoş fadik sultana
vahide teyze de iyi ama hürremi komple oynayamıyor sadece annelik kısmında iyi yani %50

Ama dediğim gibi bu kadar düşük olmamalıydı. Ruslar anlamıyor bu işleri pek.

Meltem Cumbul pek olmamıştı ilk başlarda çok gülüyordu .
Ama sonradan adapte oldu o da. Rolü oturdu Zaten yerine de başka oyuncu aklıma gelmiyor şahsen.
Yine en iyi seçimi yaptı TIMS..

Vahide Hanım da elinden gelenin en iyisini yapıyor.

rus panpalarımıza laf etme şimdi
onlar en iyisini bilir özellike 1.80 boyunda,kadın ve sarışın olanları