Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,756
Puanı
1,061
100420141223225316865_2.jpg

Son dem....
MUHTEŞEM YÜZYIL
- 132. Bölüm -

Efsane dizi Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlanacak 132. bölümü ile ilgili yorumlarınızı konuya yapabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da.

@yatutarsa @HachiKo @xemrexxx ..​

Son düzenleme:
Annem diyorki, Hürrem ölünce dizinin tadı kalmaz.. :D Sen ne düşünüyorsun?

Etiket yapacaktım sana unuttum. :D Yorucu bir gündü. :( Evet sana sordum işte..
valla yeni gelecek karakterlere bağlı :) daha çok nurbişe bağlı hürrem bir melekti dedirtecek hareketleri iyi kıvırırsa sorun olmaz:) misal selim beyazıtı öldüriyimiş kardeşi kardeşe öldürtürse millet izler; sonracına 3 kızını da istemediği paşalarla evlendirecek nurbiş; bir de ortalıklarda yok ama selimin nurbişten önceki kadınından bir oğlu olmuş ne tesadüf beyazıttan sonra o çocuk da ölüyor bunu da nurbişe atarlarsa reyting fışık eder izleme zevki de olur tabi düzgün bir senaryo ile yapacak öncekileri taklit etmeden:)

valla yeni gelecek karakterlere bağlı :) daha çok nurbişe bağlı hürrem bir melekti dedirtecek hareketleri iyi kıvırırsa sorun olmaz:) misal selim beyazıtı öldüriyimiş kardeşi kardeşe öldürtürse millet izler; sonracına 3 kızını da istemediği paşalarla evlendirecek nurbiş; bir de ortalıklarda yok ama selimin nurbişten önceki kadınından bir oğlu olmuş ne tesadüf beyazıttan sonra o çocuk da ölüyor bunu da nurbişe atarlarsa reyting fışık eder izleme zevki de olur tabi düzgün bir senaryo ile yapacak öncekileri taklit etmeden:)
Daha çok olay var yani ama Yılmaz Şahin'in nasıl işleyeceği önemli diyorsun kısaca. :)

Ekli dosyayı görüntüle 36085

bu arada dizinin rus fanlarının anketinde 1.sezon 4.sezona fark atmış durumda. bu konudaki mutahassıs ve mutahasssas düşünceleriniz nelerdir efendim? @mrt-06

:ok:
Fks14 ile beyazsoy'a döndük. :A

1. sezon zaten her anlamda efsane🙂A) lakin 4. Sezon niye o kadar düşük anlamadım, çok olaylar oluyor halbuki. Baya güzel bölümler izledik 4. Sezon. :) Yoksa sırf Meryem yüzünden mi? 😱

Fks14 ile beyazsoy'a döndük. :A

1. sezon zaten her anlamda efsane🙂A) lakin 4. Sezon niye o kadar düşük anlamadım, çok olaylar oluyor halbuki. Baya güzel bölümler izledik 4. Sezon. :) Yoksa sırf Meryem yüzünden mi? 😱
kokoş fadik sultanla menopozlu hürremi gördükten sonra kim beğenir ki :(

Ya sırf görsellik mi önemli? 3. Sezon fiyaskoydu bu 4. sezon kat kat güzel. :) Hem Fatma Sultan da çok iyiydi bence. :D
3.sezonunilk yarısı komple fiyaskoydu firuze geldi gitti aşk devam ediyor çok saçma oldu :)

2.yarısı iboş öldükten sonra yılmaz şahin fiyaskosuydu hürrem-valide savaşını kopyaladı hürrem-şah sultan yaptı :::::::(

sadece görsellik değil ayrıca bir iboş öldüğündeki hatçeye bak bir ahmet paşa öldüğündeki kokoş fadik sultana :( vahide teyze de iyi ama hürremi komple oynayamıyor sadece annelik kısmında iyi yani %50 :(

3.sezonunilk yarısı komple fiyaskoydu firuze geldi gitti aşk devam ediyor çok saçma oldu :)

2.yarısı iboş öldükten sonra yılmaz şahin fiyaskosuydu hürrem-valide savaşını kopyaladı hürrem-şah sultan yaptı :::::::(

sadece görsellik değil ayrıca bir iboş öldüğündeki hatçeye bak bir ahmet paşa öldüğündeki kokoş fadik sultana :( vahide teyze de iyi ama hürremi komple oynayamıyor sadece annelik kısmında iyi yani %50 :(
Ama dediğim gibi bu kadar düşük olmamalıydı. Ruslar anlamıyor bu işleri pek. :A

Meltem Cumbul pek olmamıştı ilk başlarda çok gülüyordu . :D Ama sonradan adapte oldu o da. Rolü oturdu Zaten yerine de başka oyuncu aklıma gelmiyor şahsen. :) Yine en iyi seçimi yaptı TIMS..

Vahide Hanım da elinden gelenin en iyisini yapıyor. :)

Ama dediğim gibi bu kadar düşük olmamalıydı. Ruslar anlamıyor bu işleri pek. :A

Meltem Cumbul pek olmamıştı ilk başlarda çok gülüyordu . :D Ama sonradan adapte oldu o da. Rolü oturdu Zaten yerine de başka oyuncu aklıma gelmiyor şahsen. :) Yine en iyi seçimi yaptı TIMS..

Vahide hanım da elinden gelenin en iyisini yapıyor. :)
rus panpalarımıza laf etme şimdi :A onlar en iyisini bilir özellike 1.80 boyunda,kadın ve sarışın olanları :A