- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Niye dışlayayaım ki Mustici herkes dostumdur benim.Sende dışla şu sahne My'cileri hatta My düşmanlarını.
Niye dışlayayaım ki Mustici herkes dostumdur benim.Sende dışla şu sahne My'cileri hatta My düşmanlarını.
devletin başındaki yılanlar oyun etti halk napsın@Maskeli Fedai sana hı hı deyip geçiyorum.Ben gerçek muhteşemciler ile birlekte hareket eder tartışırım tabi onlar bu kadar duyarlı değil orası ayrı.
Onada işte öyle karar veremiyorlar bakınız 1. Beyazıt en çok hakedenmiydi yoo yada Selim değildi Halk etkisiz bu konuda.
Evet takas agam adam gibi adamdır.Örnek aldığım bir kişidir.
Niye dışlayayaım ki Mustici herkes dostumdur benim.
eyvallah aga gel bizim konularımıza evimize gelEvet takas agam adam gibi adamdır.Örnek aldığım bir kişidir.
Aynen aga daha da bu konulara gelmemeyvallah aga gel bizim konularımıza evimize gel
devletin başındaki yılanlar oyun etti halk napsın
Atacan da kurulumuzda ki konuya etiketli.belli zaten @yakup09 antisinide dost edinmişsin.Sende gerçek My'ci değilsin demek ki o değilde Atacan niye etiketli değil kurulda.
halk mustafamı istediği için mustafa tahta geçecekti ama oyun etti hürrem yılanı boğdurttu dağ gibi şehzadeyiİşte o oyun yapanlar oyun ile Mustafa'yı getirecekti ki Hürrem Sultan engeliyle karşılaştı.😎Somuç olarak el elden üstün.
Allah my nini belasını versin.Ben Musti kuruluna üyeyim@takas al git harbiden bu adamı.My'yi izlemiyorum bizim konuya yorum yapıyor.Sahte My'cişlerden.
Birde Kurula girmiş My kuruluna daha neler göreceğim böyle ağır bir Vadi'ciden bence derhal çıkmalı bu kuruldan.
Bir şey mi dedik ona.Atacan da kurulumuzda ki konuya etiketli.Ayrıca Yakup benim forumdaki en iyi dostum Musti ile ilgisi yok dostluğumuzun.
halk mustafamı istediği için mustafa tahta geçecekti ama oyun etti hürrem yılanı boğdurttu dağ gibi şehzadeyi
Sadece MY mi? 😱 KVP, Yalan Dünya, Dikmen, uzar gider..Ruhum ferahlıyor my'ye anticilik yapınca
halk halk karanlık kurulla falan alakası yokBir şey mi dedik ona.Kanal D gibi bir ortak noktanız var.Warsin ki mustafa'da oslun ortak noktanız.
Halk mı Karanlık kurul mu.
Bu arada @Bully @Maskeli Fedai yine sattı sizi.Dedim sana güvenme diye.
Yakup zaman zaman Kanal D'ye de antilik yapıyor ama kızamıyorum meluna işte.Bir şey mi dedik ona.Kanal D gibi bir ortak noktanız var.Warsin ki mustafa'da oslun ortak noktanız.
Halk mı Karanlık kurul mu.
Bu arada @Bully @Maskeli Fedai yine sattı sizi.Dedim sana güvenme diye.
Sadece MY mi? 😱 KVP, Yalan Dünya, Dikmen, uzar gider..Ayaklı elem keder..
Sen foruma geldiğinden beri böyleyim
halk halk karanlık kurulla falan alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?