Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Maskeli Fedai sana hı hı deyip geçiyorum.:FBen gerçek muhteşemciler ile birlekte hareket eder tartışırım tabi onlar bu kadar duyarlı değil orası ayrı.:(

Onada işte öyle karar veremiyorlar bakınız 1. Beyazıt en çok hakedenmiydi yoo yada Selim değildi Halk etkisiz bu konuda.:D
devletin başındaki yılanlar oyun etti halk napsın :(

@takas al git harbiden bu adamı.:FMy'yi izlemiyorum bizim konuya yorum yapıyor.:FSahte My'cişlerden.:A
Birde Kurula girmiş My kuruluna daha neler göreceğim böyle ağır bir Vadi'ciden bence derhal çıkmalı bu kuruldan.:A

Atacan da kurulumuzda ki konuya etiketli. :) Ayrıca Yakup benim forumdaki en iyi dostum Musti ile ilgisi yok dostluğumuzun. :)
Bir şey mi dedik ona.:FKanal D gibi bir ortak noktanız var.:DWarsin ki mustafa'da oslun ortak noktanız.:D

halk mustafamı istediği için mustafa tahta geçecekti ama oyun etti hürrem yılanı boğdurttu dağ gibi şehzadeyi :(

Halk mı Karanlık kurul mu.:F

Bu arada @Bully @Maskeli Fedai yine sattı sizi.:FDedim sana güvenme diye.:F

Sadece MY mi? 😱 KVP, Yalan Dünya, Dikmen, uzar gider.. :D Ayaklı elem keder.. :F

Sen foruma geldiğinden beri böyleyim :):)
:A

Musti zaten ayrı bir dünyadan.:FMy'nin en gözde elemanlarından.:FYa hep ya hiç bak takası örnek al ve terket konuyu.:F

Ruhun çürümüş My antiliği ile bile nelere kadir.:A

Ruhum nefes alıyor kancan ooluyor bana :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil