Sen niye geldin konuya ben sadece Mustici kardeşlerimi etiketlemiştim.![]()
Şer ittifakının arasına girmek için gene fesatlık çıkaratacaksın ortalığa.
Sen niye geldin konuya ben sadece Mustici kardeşlerimi etiketlemiştim.![]()
Ben Musticiyim melun .ssSen Mihrimahçı olduğun için bizdensin.![]()
Ben Musticiyim melun .ss
O hala gönlümdeMihrimah'a ne oldu.😱Pelin bir kazıkta fanlardan yedi.
![]()
Beyazıtın isyan ettiğini bilemsek inanacaz bu mesajınaÇünkü onlar Hain değil bir hainin oğlu değiller X gibi.
Ancak lafta uzatın zaten kelle gitti.![]()
O hala gönlümde
Beyazıtın isyan ettiğini bilemsek inanacaz bu mesajına![]()
O hala gönlümde
Beyazıtın isyan ettiğini bilemsek inanacaz bu mesajına![]()
melun acemlerle iş birliği yaptı devletin düşmanına kaçtı daha neyi isyan sayılmazGönlün bizden yana yapacak bir şey yok.Sen ağır Mihrimah'çı olduğuna göre Mustafa'yı tepelemenin zamanı geldi.
O babası ona inanmadığı için isyan etti.İsyan sayılmaz o.
![]()
melun acemlerle iş birliği yaptı devletin düşmanına kaçtı daha neyi isyan sayılmaz![]()
Konumda Hürremci melunları istemiyorum.Şer ittifakının arasına girmek için gene fesatlık çıkaratacaksın ortalığa.Ayrıca Fragman konusunun Mustafası HÜRREM'i mi olur.
![]()
Sen Hürrem-Rüstem şer ittifakının başı xemrexxx'e konseyimize karşı darbe teklif etmekten ve melun şahıstan sürekli Mihrimah fotoğrafları istediğin için süresiz olarak uzaklaştırıldın. Ama bağımsız olarak yoluna devam edebilirsin tabii.@Bully beni etiketlememişsin![]()
Konumda Hürremci melunları istemiyorum.Ama neyse size de yazık sultanınız yakında cehennemin dibini boylayacak.
Sen Hürrem-Rüstem şer ittifakının başı xemrexxx'e konseyimize karşı darbe teklif etmekten ve melun şahıstan sürekli Mihrimah fotoğrafları istediğin için süresiz olarak uzaklaştırıldın. Ama bağımsız olarak yoluna devam edebilirsin tabii.
Yahu katil yılanlar nasıl cennete girsin o melaune cehennem ateşlerinde cayır cayır yanacak.Yananlara nisbet yaparak Cennetinde hayırlı bir kul olarak yaşayacak sen neden bahsediyorsun.
Mustafa'cı Melunların zaten konu açması yasaklanmalı artık.Devriniz bitti hadi yol alın.Hürrem Sultan devri devam ediyor devam edecek.
![]()
alacak tabii adam gibi adam oX şehzadeyi örnek almış.Zaten hep O melunun başının altından çıkıyor herşey.Öldü kurtulamadık.![]()
Yahu katil yılanlar nasıl cennete girsin o melaune cehennem ateşlerinde cayır cayır yanacak.Mahi'min beddualarından nasibini alacak.
Hürrem Sultan devri diye bir şey yok. Kendisi Valide Sultan olamadan vefat etti.
Nurbanu Sultan devri demek istedin herhalde.
![]()
Malesef.alacak tabii adam gibi adam o) onun pirü pak ruhu 461 yıl sonra bile peşinizi bırakmıyor bak
![]()
Demekki yerime yakup alınmışKonumda Hürremci melunları istemiyorum.Ama neyse size de yazık sultanınız yakında cehennemin dibini boylayacak.
Sen Hürrem-Rüstem şer ittifakının başı xemrexxx'e konseyimize karşı darbe teklif etmekten ve melun şahıstan sürekli Mihrimah fotoğrafları istediğin için süresiz olarak uzaklaştırıldın. Ama bağımsız olarak yoluna devam edebilirsin tabii.
Ben ağır Mihrimahçı değilim ben Musticiyim taam mı .ssGönlün bizden yana yapacak bir şey yok.Sen ağır Mihrimah'çı olduğuna göre Mustafa'yı tepelemenin zamanı geldi.
O babası ona inanmadığı için isyan etti.İsyan sayılmaz o.
![]()
Demekki yerime yakup alınmışO melunla en çok ben tartışmaya giriyordum ama konseyden uzaklaştırılmışım.Adalet mi bu
Ben ağır Mihrimahçı değilim ben Musticiyim taam mı .ss
Beyazıt da ölecekMalesef ölünün ardından medet ummaya devam edin o zaman.![]()
Beyazıt da ölecek![]()
Boşuna umutlanmaYılmaz reyize belli olmaz benim hala umudum var.![]()
Sen öyle san.Sonuna kadar gidecekler.Rüstem biraz akıllı davransa kurtarır Beyazıt'ı.Boşuna umutlanmazaten Mihrimah da desteğini bırakacak
![]()