Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,207
Puanı
1,060
Son düzenleme:
Dikmen hafif yükseliş yaşadı yaklaştı ya, hemen isyana sarılmış my:F bu bölüm bi 7-8 ölüm bekliyorum. :):)

Dikmen hafif yükseliş yaşadı yaklaştı ya, hemen isyana sarılmış my:F bu bölüm bi 7-8 ölüm bekliyorum. :):)
Fragman güzel olmuş yükselecektir. :( Şehzade kavgası her zaman ilgi çeker. O değil de haftalardır gösterilen dövüş sahnesi sonunda geldi. :F Bir de melunlar fragmanda Musti'm ölürkenki çalan müziği çalmışlar. :bağır: O müzik Musti'ye özel olmalıydı.

Fragman güzel olmuş yükselecektir. :( Şehzade kavgası her zaman ilgi çeker. O değil de haftalardır gösterilen dövüş sahnesi sonunda geldi. :F Bir de melunlar fragmanda Musti'm ölürkenki çalan müziği çalmışlar. :bağır: O müzik Musti'ye özel olmalıydı.​

Tims özel mözel bırakmıyor, nerden gıdım gıdık rtg koparırım peşinde :A

Fragman güzel olmuş yükselecektir. :( Şehzade kavgası her zaman ilgi çeker. O değil de haftalardır gösterilen dövüş sahnesi sonunda geldi. :F Bir de melunlar fragmanda Musti'm ölürkenki çalan müziği çalmışlar. :bağır: O müzik Musti'ye özel olmalıydı.

Tims özel mözel bırakmıyor, nerden gıdım gıdık rtg koparırım peşinde :A
Dikmen'den korkularına ne yapacaklarını şaşırdılar. :A Ama Musti'me ayıp etti melunlar bak şimdi daha da elem keder doldum diziye karşı. :A

Süper fragman :Z Yılmaz'ın 131'den kısıp 132'yi yazdığını umuyorum. :D

Youtube Fragmanı

😱 selim ve beyazıt karşı karşıya sabırsızlıkla bekliyorum bölümü

mustafam saraya dayanınca 13 e fırlamıştı reytingler ( 😎 ) bakalım hürremin oğulları ne ka etkileyecek :X

Bizimkiler tahta yürümüyor ki.:bağır:
Kendi aralarında ki bir didişme isyan etmiyor X şehzade gibi.:A
öncelikle o X değil Merhum Şehzade Sultan Mustafa Han Hazretleri (daha ne ka uzatabilirim bilmiyorum .ss ) Olsun sonuçta askerler toplandı miğferler takıldı sarayın önündeler aynı tas aynı hamam .:A ayrıca zaten anca kendi aralarında didişirler :A

öncelikle o X değil Merhum Şehzade Sultan Mustafa Han Hazretleri (daha ne ka uzatabilirim bilmiyorum .ss ) Olsun sonuçta askerler toplandı miğferler takıldı sarayın önündeler aynı tas aynı hamam .:A ayrıca zaten anca kendi aralarında didişirler :A

Çünkü onlar Hain değil bir hainin oğlu değiller X gibi.:A

Ancak lafta uzatın zaten kelle gitti.:A