Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim tarafımdan bertaraf edildin takas tarafındanda yasaklandın yanlışmıyım.
takas'ı arada konuya etiketlemek gerek Musticileri bertaraf etmek için.
Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yok

Tarih konusunda gelip tartışmaya girmedğin için çok korkakça davanıyorsun @xemrexxx gibi ol adam tarih bilmediği halde yine birşeyler yazıyordu ama sende o da yok

Aferim sana.

Dediğim gibi burası Muhteşem Yüzyıl konusu ve burada Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen yada izlemiş olanlar konuşuyor tarih Forumunda aç bir konu eğer saçma değilse geliriz konuşuruz.😉

kusun kusun da boş yere
kadın eceliyle öliyi
neyse ben kaçtım net düzelince cevaplarını veririm buralar sana emanet @sokak sanati
@*YıldırıM* sen de destek ver lo
Fragmanda kavga var hürrem teyzemiz gelir ve olaya müdahale eder ve tabi nurbanuya da gözdağı verir yine...Hükümet gibi kadın varya yaşasaydı osmanlı bence devam ederdi

Senin anlam veremediğim mesajlarına bir şey demiyorum artık zaten 3 saniyede mesajını değiştirdin.Çok anlamsız kapatalım bence bu konuyu.Bilgili olduğun konularda konuşalım.
Ya şimdi ilk sezon 4-5 bölüm izledim sonra bıraktım saray entrikası felan derken baktım Şehzade Mustafa da ölüyor son 3 hafta onun için izledimYani izlemişliğim var dün senin yüzünden öyle dedim.Beni çok sinirlendirdin

Peki takas yasaklamıştı sana bu konuyu sende tamam demiştin onu nasıl açıklayacaksın.