- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Doğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.sülüman var o resimde 😡 onu mozaikleyip koysam mı acaba
Doğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.sülüman var o resimde 😡 onu mozaikleyip koysam mı acaba
Bir zahmet xemrexxx'i bu akşamlığına banlasan olmaz mı?
ban tuşuna bastı mı en az 15 gün
mektupta yazacak öleceiğin i düşünüp yazmış melun
bir şeyler yaptım bir bak bakemDoğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.
bölüm ikisi üerine kuruluDoğru Sülüman hainini konumuza karıştırmasak iyi olur ama daha şaşalı bir kapak resmi olur bence.
kpa başlasın görüşücezBakilir
Her sey ayarlanir1 günlükte ayarlanir
Zaten o konu yüzünden editör puanım düştü sus.bölüm ikisi üerine kuruluresim saçma olursa @mrt-06 gibi yönetim müdahelesi ile karşı karşıya kalırsınız
Sülüman'a gerek yok resimde bölüm Musti'nin bölümü sadece.bölüm ikisi üerine kuruluresim saçma olursa @mrt-06 gibi yönetim müdahelesi ile karşı karşıya kalırsınız
oh oh suyundan da koyZaten o konu yüzünden editör puanım düştü sus.
tabe tabe işte fanlık böyle bişiSülüman'a gerek yok resimde bölüm Musti'nin bölümü sadece.
Aynen.oh oh suyundan da koy
tabe tabe işte fanlık böyle bişi
tarihi kişiliğe hala hakaret ediliyi @Yakamoz-Asi göreveAynen.Bu konuda bari Sülüman'ın meymenetsiz suratını görüp moralimiz bozulmaz en azından.
Yürü menapozlunun yanına.oh oh suyundan da koy
tabe tabe işte fanlık böyle bişi
Sülüman'a bugün istediğim lafı ederim yoksa içimde kalır bugün etmeyecem de ne zaman edecem?tarihi kişiliğe hala hakaret ediliyi @Yakamoz-Asi göreve
kendisi tv de kalitenin sembolü devlet işinde adalet ve demokrasinin sembolüYürü menapozlunun yanına.
FF Yönetim ile muhttap olursun o zamanSülüman'a bugün istediğim lafı ederim yoksa içimde kalır bugün etmeyecem de ne zaman edecem?
Severim panpamı.kendisi tv de kalitenin sembolü devlet işinde adalet ve demokrasinin sembolü
FF Yönetim ile muhttap olursun o zaman
ama kendisi ya güncel haber olarak ya ceza olarak konuşurSeverim panpamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?