aaa @destere neden yorum yapmamış hahaha
ilginçtir bu diziye ait hiçbir etiket bana ulaşmamış nasıl olmuş onu anlaamdım tesadüfen buldum şimdi )aaa @destere neden yorum yapmamış hahaha
senaryo güzel duruyor o hamza dedeli kısım iğrenç ya ben bile iğrendim çiğdeme bunu yapmamalıydın birde dişleri dökülüyor ihtiyarın )
senaryoda iki çiğdem olunca sevmedim iyiki teke düştü ben niye prenses çiğdem ölünce üzülüyorumki bir tanesi yaşıyor işte bana yeter )
denise li kısımlara biraz daha elektrik ver denise in bamyası düşsün elektrik şokundan onu sevmedim
pompy seni bayağı terletmiş @xemrexxx sen adamı her senaryoda eleştiriyorsun haketmiştin şimdi al başına belayı dediği doğru olaya biraz bomba kat dinamit patlat,, başka türlü eleştirilerin sonu gelmezpelin hatun yap o bir ajan olsun Edison casusu ve işid casusu olsun ve gizli kayıtları saklasın o eski muhasebeci olsun bir kanalda işe başlasın
valla ben harem ağası olurum o iş güzel duruyor ama malzemeye kimseyi dokundurtmam kabul ediyorlarsa öyle ) bak mesela kösemin sarayında yeniçeriler cirit atıyor cennet hatuna uğrayıp duruyorlar bende öyle bir görev istiyorum haremdeGüzel bölüm olmuş.
Selim aşkının ölümüne dayanamayıp bence kendini kadınlara yasak kılsın hadım olsun.
senaristi kazıklı voyvodaya yolayacağız ierleyen bölümlerde )
Son düzenleme: