Muhteşem Yüzyıl Çiğdem 1.Bölüm

Tarihle ilgili @pompy 'nin de dediği gibi bir sıkıntı var. :D Ama sen hayal ürünü dediğin için söylemeyeyim dedim bende. :A
kurtlar vadisi sihirli annemi başkanlık sistemi hayranları olanlar şikayet etti ve muhalefeti savunan kubilay rtürkte kaldırdı ama ben çok iyi cevap verdim iki sihirli annemdede

Güzel bölüm olmuş.:F

Selim aşkının ölümüne dayanamayıp bence kendini kadınlara yasak kılsın hadım olsun.:A

Selim aşkının ölümüne dayanamayıp bence kendini kadınlara yasak kılsın hadım olsun.:A
@Çiğdem- den nefret edeceği bişi olsun ki aşkları nefretle naşlasın ya da selimin aşkı başlasın ÇİĞDEM ileride ertuğrul isimli sarışıni,boru sesli bir parlağa aşık olabilir:A

80 yaşındakı dede sahnesi tam senden beklenildiği gibi iğrenç sende öylesin @xemrexxx
:ppp::ppp::ppp:

aaaa demek bana benzeyen çiğdem sultan varmış kızı yuvarladım uçurumdan aşşağıya çiğdem sultan oldum :Z:Z:Z

ayy ama çiğdem sultanla selim ağa nasıl aşk yaşıyor beee şimdi beni çiğdem sultan sanıcak al başına belayı bu selim ağa harem ağası değilmiydi be @destere yani:F:F:F

Çok komik olmuş cidden. :F

Ellerine sağlık. :D @xemrexxx

Çok eğlenceli ve absürd bir ilk bölüm olmuş, eline sağlık @xemrexxx. :X

Güzel olmuş beğendim ellerine sağlık :X @xemrexxx
bugün 2.bölüm gelecek :D @destere @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @cookies @tolgab @GunesinOglu