pompy reyizdir aramızı bozamazsınsaçma sapan şeyler yazıyordu aklı sıla ama @pompy rtük gibi karşısına dikildi emrenin tokadı indirdi kafasına hahahha
pompy reyizdir aramızı bozamazsınsaçma sapan şeyler yazıyordu aklı sıla ama @pompy rtük gibi karşısına dikildi emrenin tokadı indirdi kafasına hahahha
kurtlar vadisi sihirli annemi başkanlık sistemi hayranları olanlar şikayet etti ve muhalefeti savunan kubilay rtürkte kaldırdı ama ben çok iyi cevap verdim iki sihirli annemdedeTarihle ilgili @pompy 'nin de dediği gibi bir sıkıntı var. Ama sen hayal ürünü dediğin için söylemeyeyim dedim bende.
@Çiğdem- den nefret edeceği bişi olsun ki aşkları nefretle naşlasın ya da selimin aşkı başlasın ÇİĞDEM ileride ertuğrul isimli sarışıni,boru sesli bir parlağa aşık olabilirGüzel bölüm olmuş.
Selim aşkının ölümüne dayanamayıp bence kendini kadınlara yasak kılsın hadım olsun.
@Çiğdem- den nefret edeceği bişi olsun ki aşkları nefretle naşlasın ya da selimin aşkı başlasın ÇİĞDEM ileride ertuğrul isimli sarışıni,boru sesli bir parlağa aşık olabilir
zaten harem ağası oluyor selim ön gösterimi okumadın mı harem ağası olmak için fazlalıklardan kurtulmalıBence Selim hadım olmalı en iyi kurgu bu. Çiğdem ile şeysizde fantezi yapar sonra.
zaten harem ağası oluyor selim ön gösterimi okumadın mı harem ağası olmak için fazlalıklardan kurtulmalı
Benimkiler içindede sultandan olacakHadi yaa. Sümbülün sahnelerinden yaz onada
bu selim biraz fandazdik olmayan şeyiyle aşık olabilirHadi yaa. Sümbülün sahnelerinden yaz onada
çiğdem asiye gibi uçurum kenarında başladı hikayesine acaba valide sultan da bir semra olur muÇok eğlenceli ve absürd bir ilk bölüm olmuş, eline sağlık @xemrexxx.
Olabilir.çiğdem asiye gibi uçurum kenarında başladı hikayesine acaba valide sultan da bir semra olur mu
Seni boğazlarım kıskanç kendini yap sensenin şu kadiri de harem ağası mı yapsam
pelin hatun yap o bir ajan olsun Edison casusu ve işid casusu olsun ve gizli kayıtları saklasın o eski muhasebeci olsun bir kanalda işe başlasın
80 yaşındakı dede sahnesi tam senden beklenildiği gibi iğrenç sende öylesin @xemrexxx
aaaa demek bana benzeyen çiğdem sultan varmış kızı yuvarladım uçurumdan aşşağıya çiğdem sultan oldum
ayy ama çiğdem sultanla selim ağa nasıl aşk yaşıyor beee şimdi beni çiğdem sultan sanıcak al başına belayı bu selim ağa harem ağası değilmiydi be @destere yani
Güzel bölüm olmuş.
Selim aşkının ölümüne dayanamayıp bence kendini kadınlara yasak kılsın hadım olsun.
Çok eğlenceli ve absürd bir ilk bölüm olmuş, eline sağlık @xemrexxx.
bugün 2.bölüm gelecek @destere @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @cookies @tolgab @GunesinOgluGüzel olmuş beğendim ellerine sağlık @xemrexxx