Çok komikmiş gül gül öldüm bir daha olmasın.
Çok komikmiş gül gül öldüm bir daha olmasın.
Espri olsun diye atmadım sadece duruma cuk oturdu.Çok komikmiş gül gül öldüm bir daha olmasın.
Valla ben cuk oturan bir şey göremedim her zamanki gibi boş yaptın.Espri olsun diye atmadım sadece duruma cuk oturdu.
Boş yapma konusunda senin eline su dökemem.Valla ben cuk oturan bir şey göremedim her zamanki gibi boş yaptın.
Aslında bu sezonda ön plandaydı. Doruk (Hakan Kurtaş'ın karakteri) ile iyi ikili olmuşlardı, sahnelerini izlemek keyif vericiydi.İlk sezon dizide önemli bir yeri vardı ama Vuslat ve Ezo'nun etkisiyle önemi azalmış olabilir. Ayrıca Açelya ile ilişkisi hala devam ediyorsa daha da kötü olmuştur.
O zaman baya kötü olmuş bir de dediğin gibi tek bir mektupla çok kuru bir veda olacaktır.Aslında bu sezonda ön plandaydı. Doruk (Hakan Kurtaş'ın karakteri) ile iyi ikili olmuşlardı, sahnelerini izlemek keyif vericiydi.
Sağlık sorunları yüzünden ayrılması tabi üzücü. Ama hikayede eksikliği çok belli olacak bir karakter, üstelik bir mektup ile veda ediyor. Açelya ile de hala daha sevgililerdi.
Geçen sezonki seni hatırlıyorsundur umarım.Korona vakaları arttığı için panik atak geçirmeye başlamış ve bir süre ara vermek istemiş. Böyle bir rahatsızlığı olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun.
İşin kötü tarafı fragmandan anlaşıldığı kadarıyla ilk bölümden beri rol alan bir karakterin düz mektup yazarak çıkacak olması. Diziye dönme ihtimali varmış gerçi ama genellikle işin ucu böyle açık kalırsa geri dönüş olmuyor ve keşke böyle puf diye gitmeseymiş. Açıkçası oyuncuların böyle peş peşe diziden ayrılması bana ekibin bile hevesli olmadığı fikrini verirken (bazıları mecburi ayrılık olsa da) izleyicilerin de bu kötü gelişmelerden sonra hevesinin kaçmaması mümkün değil. Galiba kendi adıma konuşacak olursam diziden soğumamın nedenlerinden biri de bu oldu çünkü Özge Özder, Korhan Herduran, Reha Özcan, Seda Bakan, Ezgi Asaroğlu derken sadece birkaç aylık süreçte çok fazla oyuncu kaybedildi. Yeni isimlerin yetenekleri konusunda şüphemiz yok ama ilk bölümden beri izlediğimiz çekirdek kadronun dağılıyor olması üzücü gerçekten.
Mucize Doktor'un ilk sezonu hem güzel senaryosu hem de rekor reytingleriyle Türk TV tarihine altın harflerle çoktan kazındı sana bu acı yeter.Geçen sezonki seni hatırlıyorsundur umarım.
Ne o aldığı reytingler, ne de şişirildiği balonu ile asla hatırlanmayacak. Gitgide seyirci kaybeden, maliyeti azaltmak için en iyi oyuncularını kovan canın dizin türk dizi tarihinin tozlu raflarında yerini almaya önden hazır.Mucize Doktor'un ilk sezonu hem güzel senaryosu hem de rekor reytingleriyle Türk TV tarihine altın harflerle çoktan kazındı sana bu acı yeter.
AB ve ABC'de 20 küsürü gördü yani gayet hatırlanmaya değer sonuçlar. Ayrıca maliyet almak için oyuncu kovsalar Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler kadroya girmezdi.Ne o aldığı reytingler, ne de şişirildiği balonu ile asla hatırlanmayacak. Gitgide seyirci kaybeden, maliyeti azaltmak için en iyi oyuncularını kovan canın dizin türk dizi tarihinin tozlu raflarında yerini almaya önden hazır.
Masumlar Apartmanı'na balon dediğini duyan şeytan;AB ve ABC'de 20 küsürü gördü yani gayet hatırlanmaya değer sonuçlar. Ayrıca maliyet almak için oyuncu kovsalar Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler kadroya girmezdi.
Balon görmek istiyorsan salı akşamı TRT 1'de görebilirsin.
Serkan Keskin kim?AB ve ABC'de 20 küsürü gördü yani gayet hatırlanmaya değer sonuçlar. Ayrıca maliyet almak için oyuncu kovsalar Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler kadroya girmezdi.
Balon görmek istiyorsan salı akşamı TRT 1'de görebilirsin.
Dalga geçiyorsun herhalde.Serkan Keskin kim?
Ne dersen de hiçbir şey kurtarmıyor işte, bu diziyi hala izleyenlere üzülüyorum.
Yoo, harbi tanımıyorum.Dalga geçiyorsun herhalde.
Bu adam işte illa ki denk gelmişsindir bir yapımda.Yoo, harbi tanımıyorum.
Hiçbir dizisini izlememişim. İyi dizilerde rol alamamış maalesef.Bu adam işte illa ki denk gelmişsindir bir yapımda.
Ne demek iyi dizilerde oynamamış geçen sene çok sevdiğin Öğretmen'de de vardı.Hiçbir dizisini izlememişim. İyi dizilerde rol alamamış maalesef.