Vuslat muhteşem bir takviye oldu ya. Ben şimdiden sevdim onu. Ali'nin atarlı halleri de güzele benziyor. Sezonun en iyi bölümü mü geliyor acaba?YENİ BÖLÜM 3. TANITIMI
Vuslat muhteşem bir takviye oldu ya. Ben şimdiden sevdim onu. Ali'nin atarlı halleri de güzele benziyor. Sezonun en iyi bölümü mü geliyor acaba?YENİ BÖLÜM 3. TANITIMI
Ya Ali bırak şu mızmız Nazlı'yı. Ezo ve sen birbirinize iyi geleceksiniz. Nazlı sana hep sıkıntı çıkarak bunu neden anlamak istemiyorsun?47. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Gelen gideni aratır oldu.Kıvılcım, bunun yanında melekmiş.Değerini bilememişiz.Zerrin Tekindor nasıl Zuhal Olcay'ı taklit etmiş de onun gibi doktorculuk oynayıp ameliyatlara girmiş pis hadsiz kadın!!!
Hem bölümden hem fragmandan anlıyoruz ki Ali'nin Vuslat'tan çok çekeceği (sanki çekmiyor da) var ben olsam valla dayanamazdım bu kadar şeye.Hayır bir de ZT kalitesi yüzünden kızmak da mümkün değil.
Özlendin Kıvılcım reis.
![]()
Hastane mi taranacak?Gelecek bölüm hastanede silahlı çatışma çıkacak diye iddialar dolaşıyor hatta ekip dün karakolda çekim yapmış. Adil Hoca böyle ölecek anlaşılan.
@xdragxx @mesmeso61 @Sherlock @12.Adam