NOW Mucize Doktor - Dizi Yorumları

Vuslat tam kraliçe

Vuslat, Ali ile uğraşacak belli! 😡😡😡

Vuslat ve Beliz sahnesi çok iyiydi iki kaliteli kadını aynı sahnede görünce yükselmemek mümkün değil.
Zerrin Tekindor (bazen karakter olarak başka diziden gelmiş gibi hissettirse de) diziye gayet yakışmış ki sonraki bölümlerde hikayede daha aktif olacağı için daha güzel sahneler gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu arada alakasız ama Zerrin Tekindor bazen öyle vurgu ve tonlamalar yapıyor ki gülesim geliyor. Mesela burada "haberdarım", "çalıştım", "olacak" demesi falan komik.

https://twitter.com/x/status/1352355786471706629

Reactions: 12.Adam
Açelya o kadar beni eve almadın diye trip attıktan sonra evlenme teklifine hayır demesi aşırı saçmaydı.

Vuslat diziye çok güzel giriş yaptı. Otoriter tavrına aşırı bayıldım.

Ali'nin isyankar hali çok güzeldi. Ona gelen tepkiler de yerindeydi. Gayet dengeli bir bölüm olmuş. Ben çok fazla bir düşüş beklemiyorum.

Tam Akrep reklama girdiğinde bölüm başladı. Vuslat hanıma hayran kaldık.

Bu arada Adil Hoca ve cinayet ne alaka. 😱

Nazlı-Ali sinyalleri verildi!
eZO ile çok iyi arkadaş oldular böylesi daha iyi

Zerrin Tekindor nasıl Zuhal Olcay'ı taklit etmiş de onun gibi doktorculuk oynayıp ameliyatlara girmiş pis hadsiz kadın!!!

Hem bölümden hem fragmandan anlıyoruz ki Ali'nin Vuslat'tan çok çekeceği (sanki çekmiyor da) var ben olsam valla dayanamazdım bu kadar şeye.
Hayır bir de ZT kalitesi yüzünden kızmak da mümkün değil.
Özlendin Kıvılcım reis.

Gelen gideni aratır oldu.Kıvılcım, bunun yanında melekmiş.Değerini bilememişiz.

Ali'yi ben böyle ilişki istemiyorum diye azarlayan, babası söz konusu olunca sen çocuk musun diye çıkışan drama queen Nazlı hanımın zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmasını mı izleyeceğiz müthiş gerçekten.

Vuslat'a Zerrin Tekindor hatrına kızmak istemiyordum ama o da şimdiden sabır zorlamaya başladı doktora yer sildirmek nasıl bir kafa.ss

Vuslat gerek hareketleriyle gerek konuşmasıyla o kadar ikonik ki ne yaparsa yapsın kızamıyorum.
Hele Ferman'ı gömdüğü sahne harikaydı.

Adil Hoca hikayenin o kadar içinde ki ayrılması büyük boşluk yaratacak. Hadi Kıvılcım, Güneş neyse ama dayanamıyorum onun vedasına.

Bu arada bölümdeki hamile kadını Alev Alev'deki Şimal oynuyor. 😱 Annesine rakip olmuş hayırsız evlat.ss @kerem

Reactions: 12.Adam and kerem