tebriklerÇok teşekkür ederim Sherlock'cum, hiç gerek yoktu bu ince düşüncen için ayrıca teşekkürler.
Teşekkür ederim Haluk'um, sen de iyi ki varsın.
Çok teşekkürler ablacım. iyi ki tanışmışız buradan manevi sanal ablam oldun, seviliyorsun.
tebriklerÇok teşekkür ederim Sherlock'cum, hiç gerek yoktu bu ince düşüncen için ayrıca teşekkürler.
Teşekkür ederim Haluk'um, sen de iyi ki varsın.
Çok teşekkürler ablacım. iyi ki tanışmışız buradan manevi sanal ablam oldun, seviliyorsun.
Çok teşekkür ederim abicim ben de seni tanıdığım için çok mutluyum. Birlikte nice yıllara.. Hediye harika!Neredeyse beraber geldik bu foruma. Sen benden 4 gün önce üye olmustun. Zaman su gibi akip geciyor. Nereden nereye.. dile kolay, 10 sene be...
Iyi ki varsin Atacan, iyi ki tanimisim seni. Nice senelere insallah.
Teşekkür ederim.tebrikler
Hep birlikte canım.Nice bizli yıllara Afet'çim
Teşekkür ederim hep birlikte canım.Forumdaki 10.yılın kutlu olsun, daha nice güzel senelere.
Tabii ne sandın. Teşekkür ederim Batuşum.Vay be o kadar olmuş mu 😱 Gerçi benden eski üyesin diye aklımda kalmış ama gerçi aramızda pek de fark yokmuş Nice yıllara Atacan. @mrt-06
Teşekkürler Denizim. Valla dile kolay bizim jenerasyon 10 seneyi geçmiş, ciddi ciddi zaman su gibi akıyor. @Yakamoz-AsiTebrikler @mrt-06 Atacanım benim de 11 sene olmuş 7 ocak'ta haberimiz yok. Yaşlandık birlikte.
Teşekkür ederim Zeynepcim. Hep birlikte nice yıllara inşallah. Unutur muyum hiçforumda daha nice 10. senelere @mrt-06
Nostalji yaparak bir hediye armagan edeyim.
2017'de forumda en fazla paylastigim sarki (hangi konularda oldugunu söylememe gerek yok )
Kıymet bilen yok o ayrıÇok teşekkür ederim abicim ben de seni tanıdığım için çok mutluyum. Birlikte nice yıllara.. Hediye harika!
------
Teşekkür ederim.
Hep birlikte canım.
Teşekkür ederim hep birlikte canım.
Tabii ne sandın. Teşekkür ederim Batuşum.
------
Teşekkürler Denizim. Valla dile kolay bizim jenerasyon 10 seneyi geçmiş, ciddi ciddi zaman su gibi akıyor. @Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim Zeynepcim. Hep birlikte nice yıllara inşallah. Unutur muyum hiç
100 bin kişilik fan kitlen biliyor ya canımKıymet bilen yok o ayrı
Tebrikler nice yıllar olsun
Çooook teşekkür ederim, hep birlikte nice yıllara inş.10. yılınız kutlu olsun, bir bu kadarını daha görürüz umarım öğretmenim. @mrt-06