mrt-06'nın Forumdaki 10 Yılı! 🎉

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060
img-20220720-wa0029-e1658606565658.jpg

Forumumuzun emektar yöneticilerinden, üyelerinden ve akıl hocalarından (hoca camide) @mrt-06'nın forumdaki 10 yılı. Her ne kadar tam olarak günü gününe denk getirememiş olsak da kendisinin 10. yılını kutluyoruz, nice 10 yıllara! 🎉

Hediye ve sıvama konusunda herhangi bir sınırlamamız bulunmamaktadır...

@mrt-06 Canımm nice yıllara olsun inşAllahh iyi ki forumdasın iyi ki tanımışım seni bitanem seni çok
seviyorum lokuma selamlarr:love1:

Afet Hoca Kerem sahnesi hediye edeyim sana :D

• Harika
Reactions: mrt-06
img-20220720-wa0029-e1658606565658.jpg

Forumumuzun emektar yöneticilerinden, üyelerinden ve akıl hocalarından (hoca camide) @mrt-06'nın forumdaki 10 yılı. Her ne kadar tam olarak günü gününe denk getirememiş olsak da kendisinin 10. yılını kutluyoruz, nice 10 yıllara! 🎉

Hediye ve sıvama konusunda herhangi bir sınırlamamız bulunmamaktadır...
Çok teşekkür ederim Sherlock'cum, hiç gerek yoktu bu ince düşüncen için ayrıca teşekkürler. :bhr:

@mrt-06 sen iyi ki varsın. Ben en büyük FOX'cu, sen en büyük Show TV'ci. :bhr:
Teşekkür ederim Haluk'um, sen de iyi ki varsın. :bhr:

@mrt-06 Canımm nice yıllara olsun inşAllahh iyi ki forumdasın iyi ki tanımışım seni bitanem seni çok
seviyorum lokuma selamlarr:love1:

Afet Hoca Kerem sahnesi hediye edeyim sana :D
Çok teşekkürler ablacım. iyi ki tanışmışız buradan manevi sanal ablam oldun, seviliyorsun. :love1:

Tebrik ederim Mert'ciğim. :A Nice yıllara inşallah. :bhr: @mrt-06

Hediyem zaten bu mesajı şuan yazıyor olmamdı. Güle güle kullan. :Z

• Harika
Çok teşekkür ederim Sherlock'cum, hiç gerek yoktu bu ince düşüncen için ayrıca teşekkürler. :bhr:

Çok teşekkürler ablacım. iyi ki tanışmışız buradan manevi sanal ablam oldun, seviliyorsun. :love1:
10 yıl olmuş, net bir gereklilikti. Rica ederim ve tekrar tebrikler. :Z Durum güncellenmeden kopya çektim tabii itiraf etmek gerek. :A

• Harika

RİCA EDERİM. :bhr:

• Harika
Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun. İyi ki bu forumdasın ve iyi ki tanışmışız. Nice yıllara. @mrt-06

• Harika
  • Harika
Reactions: Ahmed and serhatt
Adını da öğrenmiş oldum. :A Hediyeni en kısa süre içerisinde takdim edeceğim.10.yılını Tebrik ederim.

• Harika

Sende kuzumm :love1:

• Harika
Neredeyse beraber geldik bu foruma. Sen benden 4 gün önce üye olmustun. Zaman su gibi akip geciyor. Nereden nereye.. dile kolay, 10 sene be...

Iyi ki varsin Atacan, iyi ki tanimisim seni. Nice senelere insallah. :D

• Harika