FF mrt-06'nın İsmini Mert Sanmak

Kimsenin Murat sanmaması da enteresan aslında ama herhalde M, Me diye okununca Mert'e çok yakın oluyor. U çok uzak kalıyor, ondan dolayı herhalde.

@mrt-06 'nın kendi suçudur zira mrt başka anlama gelmiyor mecbur isimdir diye düşünüyorduk başlarda.

@mrt-06 ben senin ismini ilk murat sandim sonra mert yada tam tersi ama ikisinide söylemiştim ben

Ama artık öğrendim yani

Ama bu daha neki ben dizi koliği erkek denizz19 u kız sanan biriydim 😱

Ben Murat sanıyordum şuan öğrenmiş oldum adını

Mert zaten değil mi

@mrt-06 ben senin ismini ilk murat sandim sonra mert yada tam tersi ama ikisinide söylemiştim ben

Ama artık öğrendim yani

Ama bu daha neki ben dizi koliği erkek denizz19 u kız sanan biriydim 😱

Bende öyle saniyordum değil miii

Bende öyle sanıyodum.🙄 Ancak kendisi hakkında daha çok bilgili oldum oldum, Ankaralı Atacan.

Mert zaten.
))))

Nickin en kötü yanı plaka kodunu yazması. Bunu en son ilk e-postamızı açtığımızda falan terk etmiş olmamız gerekti. Ha bunu diyen de ben yani berkannnnnnnnn. Iy yine sinirlendim kendime. :/

Bende mert sanmıştım ama tanıştıktan sonra Atacan deyince şaşırmıştım güzel nick ama seviyorum ben bu nicki

İsmi Atacan olan bir insan nickini neden mrt olacak alır, şaşırtıcı

atacan neyin nesi ya hiçbir ciddiyet yok isimde
afacanı çağrıştırıyor tüm havası iniyor codminin? düşünsene forumu kim yönetiyor diye sorduklarında afacanın birimi yönetiyor diyeceğiz
oysa isim dediğin mert gibi karizmatik olur havası olur

Senin adını Mert koydum evlat. Bundan sonra 2 ismin olsun [emoji2]
Ooo bu ne cesaret delikanlı senle tanışmak isterim.

Çok güzel bir anlamı var ve herkeste olmayan bir isim, avucumu daldırsam Selim adında 10 kişi bulurum.

Ooo bu ne cesaret delikanlı senle tanışmak isterim.

Çok güzel bir anlamı var ve herkeste olmayan bir isim, avucumu daldırsam Selim adında 10 kişi bulurum.
evet atacan çok nadir bulunur
çünkü kazayla ailesi tarafından atacan ismi verilen çocuklar akılları başlarına geldiği an isimlerini normal bir isme çeviriyorlar