FF mrt-06'nın İsmini Mert Sanmak

Kimsenin Murat sanmaması da enteresan aslında ama herhalde M, Me diye okununca Mert'e çok yakın oluyor. U çok uzak kalıyor, ondan dolayı herhalde. :D

@mrt-06 ben senin ismini ilk murat sandim sonra mert yada tam tersi ama ikisinide söylemiştim ben :)

Ama artık öğrendim yani :)
Ama bu daha neki ben dizi koliği erkek denizz19 u kız sanan biriydim 😱

Bende öyle sanıyodum.🙄 Ancak kendisi hakkında daha çok bilgili oldum oldum, Ankaralı Atacan.:hosgeldin:

Mert zaten. :)))))

Nickin en kötü yanı plaka kodunu yazması. Bunu en son ilk e-postamızı açtığımızda falan terk etmiş olmamız gerekti. Ha bunu diyen de ben yani berkannnnnnnnn. Iy yine sinirlendim kendime. :/

:DBende mert sanmıştım ama tanıştıktan sonra Atacan deyince şaşırmıştım güzel nick ama seviyorum ben bu nicki:D

atacan neyin nesi ya hiçbir ciddiyet yok isimde:) afacanı çağrıştırıyor tüm havası iniyor codminin? düşünsene forumu kim yönetiyor diye sorduklarında afacanın birimi yönetiyor diyeceğiz :) oysa isim dediğin mert gibi karizmatik olur havası olur :)

Senin adını Mert koydum evlat. Bundan sonra 2 ismin olsun [emoji2]
Ooo bu ne cesaret delikanlı senle tanışmak isterim. :A

atacan neyin nesi ya hiçbir ciddiyet yok isimde:) afacanı çağrıştırıyor tüm havası iniyor codminin? düşünsene forumu kim yönetiyor diye sorduklarında afacanın birimi yönetiyor diyeceğiz :) oysa isim dediğin mert gibi karizmatik olur havası olur :)
Çok güzel bir anlamı var ve herkeste olmayan bir isim, avucumu daldırsam Selim adında 10 kişi bulurum. :)

Ooo bu ne cesaret delikanlı senle tanışmak isterim. :A

Çok güzel bir anlamı var ve herkeste olmayan bir isim, avucumu daldırsam Selim adında 10 kişi bulurum. :)
evet atacan çok nadir bulunur :) çünkü kazayla ailesi tarafından atacan ismi verilen çocuklar akılları başlarına geldiği an isimlerini normal bir isme çeviriyorlar:)

Forum İstatistikleri

Konular
172,253
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam