Dediklerini valla dikkate almaya çalışıyorum ama olmuyor, daha kötü oldum resmen kara sevda. 😱Aaa sana bir seans daha yapmamız lazım
Dediklerini valla dikkate almaya çalışıyorum ama olmuyor, daha kötü oldum resmen kara sevda. 😱Aaa sana bir seans daha yapmamız lazım
Hatırlıyorum o malum geceyi... Sonrasında ertesi gün anlattın durumu üstüne yine muhabbet ettik ve hala etkisindesin. La öyle merak ettirdin ki kızı tam benim kriterlerime göre olduğu için ben de görsem ben de etkisinden çıkamazdım heralde.Sağol Denizim.Bak çok tuhaf bir şey var senin anket konundu bu kızı görmeden bir gece öncesi @MEnes kriterlerindeki kızı yazmıştı işte mavi gözlü siyah saçlı falan ben de demiştim ki hayatta mavi göz olmaz benim yeşil göz takıntım var ve kıvırcık saç sevmem demiştim,ertesi sabah bu kızı gördüm vuruldum resmen. Öyle büyük laflar ettim ki ertesi gün o istemediğim kriterlerdeki mavi gözlü kıvırcık saçlı insana aşık oldum.
Kanka beni şunla muhatap etme ya. Bana pasaklı kedi falan dedi.Şimdi biz 2 kişiyiz, sen tek kaldın. O yüzden sana @mrt-06 'nın yardım çıkması lazım.
AŞIRI BARIŞTIRICI HAREKETLER.
Malum sapık geldi sen şu malum gecede Kızları kesen sakallı beyaz saçlı çocuk değil misinHatırlıyorum o malum geceyi... Sonrasında ertesi gün anlattın durumu üstüne yine muhabbet ettik ve hala etkisindesin. La öyle merak ettirdin ki kızı tam benim kriterlerime göre olduğu için ben de görsem ben de etkisinden çıkamazdım heralde.
İkinize gelsin baştan önlemimi alayım.Hatırlıyorum o malum geceyi... Sonrasında ertesi gün anlattın durumu üstüne yine muhabbet ettik ve hala etkisindesin. La öyle merak ettirdin ki kızı tam benim kriterlerime göre olduğu için ben de görsem ben de etkisinden çıkamazdım heralde.
Benden yana sıkıntı Yok ben beyaz tenli kız severim ama başka şekilde ben esmerciyim
Ben de bembeyazım, nasıl yakışırdık o kızla.Benden yana sıkıntı Yok ben beyaz tenli kız severim ama başka şekilde ben esmerciyim
Benim gibi naif kendi halinde masum ve bir o kadar da kibar bir beyefendiye sapık derken insanda biraz utanma olur bee.Malum sapık geldi sen şu malum gecede Kızları kesen sakallı beyaz saçlı çocuk değil misin
Karşim sen rahat ol o iş bizde. Yengemizi bulup seni kavuşturacağız.
İstanbul'a bir gün gel de buluşalım seni de bizim gruba katarızBen de bembeyazım, nasıl yakışırdık o kızla.
Esmer sevmem ama buğday ten fena değildir ohhh.
Lunapark gecesindeki ergenler nasıldıBenim gibi naif kendi halinde masum ve bir o kadar da kibar bir beyefendiye sapık derken insanda biraz utanma olur bee.Onlar bana bakmış olabilir ki bakılmayacak gibi değilim.Ama benim kızları kesip sapıklık yapacak bir konumda olmam imkansızdır.
Sizin grup ne. @sokak sanati da var mıİstanbul'a bir gün gel de buluşalım seni de bizim gruba katarız
Niye hatırlattın ya ben ne güzel mutlu mesut takılıyordum, eğlenceli bir moddaydım.Lunapark gecesindeki ergenler nasıldı
Allah razı olsun kardeşim, el birliğiyle bu işi çözeceğiz.Benim gibi naif kendi halinde masum ve bir o kadar da kibar bir beyefendiye sapık derken insanda biraz utanma olur bee.Onlar bana bakmış olabilir ki bakılmayacak gibi değilim.Ama benim kızları kesip sapıklık yapacak bir konumda olmam imkansızdır.
Yok o ergenik tayfa içinde @MEnesSizin grup ne. @sokak sanati da var mı
Sene içinde ara ara Ankara'ya gelirim. Bir dahaki gelişimde yengemiz bulunmamış olursa tüm istihbarat birimlerini devreye sokacağım.Allah razı olsun kardeşim, el birliğiyle bu işi çözeceğiz.
Cidden benziyor ama şimdi, o yaşta öyle bir yüze sahip olmaması gerekir.
Yaşını gizliyor bence 24 olamaz o yüzleCidden benziyor ama şimdi, o yaşta öyle bir yüze sahip olmaması gerekir.Grup ismi de fantastik.
Harika o zaman Maviş Gözlü Kız arama ekibini kuralım bu kriterlerdeki kızları gördüğünüzde foto çekip bana atın @denizz19 @DarkLegenD siz İstanbul ekibi olun.Sene içinde ara ara Ankara'ya gelirim. Bir dahaki gelişimde yengemiz bulunmamış olursa tüm istihbarat birimlerini devreye sokacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?