Kıskandın mı Hatunu@denizz19 avatarını değiş
Güzel hediye kap gel ve bir dahaki girişimde umarım değişir avatarın
Teşekkürler Tönisim. Ohhh ne güzel yapışmış.
Teşekkürler yılanım. İnşallah..Tebrikler Loo
@Çiğdem- kraliçem ile abla kardeş çok güzel mesajlar yazıyorsun Loo'cum. Güzel mesajlarının devamını diliyorum.
Teşekkürler çitlenbiğim biliyorum yazmana gerek yok. Hediyeler de harika.Atacan'ım sana olan sevgimi biliyorsun buraya da yazıp nazar değdirmem , nice güzel mesajlara,iyi ki varsın,iyi ki forumdasın.Seviyorum seni
Hediyen Afet Hoca ve sevgili öğrencilerinden
Bunlarda extra 😉
Bu sapık adamla öpüştüğüne pişman mıdır acaba SerenTeşekkürler Tönisim. Ohhh ne güzel yapışmış.
Ya aslında bir süredir girmemiştimde dün sabahmıydı yoksa pazarmıydı ne girip etiketlerinize güldürü falan atmıştım.Pek gizli takıldım sayılmaz Yorum yazacam daha senin en sonki etiketine
Değildir bence güzel oğlan neticede.Bu sapık adamla öpüştüğüne pişman mıdır acaba Seren
Bildirimlere bakarken farkettim. Hep açmak istemiştim, kısmet bugüneymişÇok teşekkür ederim güzel sözlerin için de. Düşünüp açman çok hoş. @Dosi
Dizi konusu olmasınYa aslında bir süredir girmemiştimde dün sabahmıydı yoksa pazarmıydı ne girip etiketlerinize güldürü falan atmıştım.Pek gizli takıldım sayılmaz Yorum yazacam daha senin en sonki etiketine
ve daha kaçmadım ama kaçarım 10-15 dakikaya
Şimdi uzun süre sonra konu açma orucumu bozmuşken 2 konu daha açıp kaçayım @serhatt @dreamy
Teşekkürler yılanım. İnşallah..
Teşekkürler çitlenbiğim biliyorum yazmana gerek yok. Hediyeler de harika.