İnanır mısın onu daha bir bölüm bile izlemedim. 😱atv'deki Beni Bırakma'yı transfer etmek...
İnanır mısın onu daha bir bölüm bile izlemedim. 😱atv'deki Beni Bırakma'yı transfer etmek...
Kırgın Çiçekler tekrarı 4,43 almış
Şişirme.Kırgın Çiçekler tekrarı 4,43 almış
Nasıl gururlanmıştım o gün. 😎 Pasta kesmiştim uzun yıllar sonra maçlar dışında bu reytinge çıkmıştık çünkü.Yeni yıl haftası boşluğuymuş tamam.
Sükse yapmıştı ilk iki sezon 3.sezon yorulduk biraz ama 4-5 bandında kaldı çoğu kezŞişirme.
Nasıl gururlanmıştım o gün. 😎 Pasta kesmiştim uzun yıllar sonra maçlar dışında bu reytinge çıkmıştık çünkü.
Ahyy yeter duymak istemiyorum şu sürtükleri.Sükse yapmıştı ilk iki sezon 3.sezon yorulduk biraz ama 4-5 bandında kaldı çoğu kez
O sürtükleri kanalına transfer etmek isterdin ama dimiAhyy yeter duymak istemiyorum şu sürtükleri.
O gün İçerde ile fırtınalar estiriyorduk zaten.O sürtükleri kanalına transfer etmek isterdin ama dimi
Bizi de Çarşambaya alırdınızO gün İçerde ile fırtınalar estiriyorduk zaten.
Diriliş karşına bilemedim..Bizi de Çarşambaya alırdınız
En az 7-8 alırdık Diriliş karşısındaDiriliş karşına bilemedim..
Teşekkürler Eraycım.Tebrikler nice mesajlara. Sana da kutlamalar, kulüpler, hediyeler dayanmıyor maşallah. @mrt-06
Hediyelerin:
Çok teşekkürler ablacım. Güzel sözlerin ve hediyen için de ayrıca teşekkürler.@mrt-06 Atacanım afacanım can bal kardeşim nice mesajlara 2 gün oldu konuya ama ben evde olmadığım için şimdi yazabiliyorum paşam bu vesile ile tüm dualarımın seninle olduğunu unutmamanı bütün kalbimle istiyorum umarım istediğin okul gelir ve okursun ablam nice mesajlara sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum paşam
Zülf Livaneli sevdiğim şarkılarından birini armağan ederim her zaman mutluluk sağlık için güneş toplayan biri olman dileğiyle
Kız girmiş de nolmus sanki adminlikten atıldı ; @xBUGRAx ile @Aserat A malamat oldu; @Çiğdem- ablasını ayiciği destereyi gebertmek suretiyle dul bıraktı yani nesini kutlayayim bu @mrt-06 nin neyse kokakola hediye edeyim bari@xemrexxx kı sen iyimisin? Böyle konularda insanlara laf atmak için fırsatı kaçırmazdın ama kutlama yapmamışsın 😱 😱
Haha bir kerede şaşırt beKız girmiş de nolmus sanki adminlikten atıldı ; @xBUGRAx ile @Aserat A malamat oldu; @Çiğdem- ablasını ayiciği destereyi gebertmek suretiyle dul bıraktı yani nesini kutlayayim bu @mrt-06 nin neyse kokakola hediye edeyim bari
Ekli dosyayı görüntüle 60705