mrt-06 50.000'ler Kulübünde!

Siz 45 bin'e girerken ben 55'ine giriş yapmış olurum. :A Kısa vadede beni geçmen zor. :A

Siz beni niye sevmiyorsunuz Emre de Acun'u vermiş. :F

Genelde sokaklarda satılıyor dışarı çıktığında dikkatlice bir bak bakalım belki vardır. :A
Bakarım :X

Ay gören de seni sütten çıkmış ak kaşık sanacak. :F

Ama haklısın Beren'i çekemiyor işte dünkü Meryem'i onla kıyaslama gafletine düşüyor melun. :A

Senden de alıntı yapmıyor mu.😱 Dediklerimin hepsini herkes yaşamıştır. Beren'e laf atıyor alıntılarla bende mecbur cevap veriyorum.:Z Tamamen haklıyim.:bhr:

ne sarıcam be ona senin ka kıskanç değil o ya da çok belli etmiyor :F

Aynen o susuyor. Nasıl olsa starın kim olduğunu biliyor. Senin boş delilleriné itimat etmiyor.:A

Senden de alıntı yapmıyor mu.😱 Dediklerimin hepsini herkes yaşamıştır. Beren'e laf atıyor alıntılarla bende mecbur cevap veriyorum.:Z Tamamen haklıyim.:bhr:

Aynen o susuyor. Nasıl olsa starın kim olduğunu biliyor. Senin boş delilleriné itimat etmiyor.:A
boş delillerin hepsini dünya kabjul etmiş fan grubu kabul etmese de olur ay nyese tebrik konusuna daha da yazmayayım :D

Tebrikler @mrt-06 (Atacan kardeşim) Hediyen buda :)

fft81_mf2212555.Jpeg

Tebrik ediyorum Atacancım Sana hediye olarak Perranı bizzat getirmek isterdim ama olmuyor malesef :A

tebrikler....başarıların devamını dilerim...:)
tebrikler4.jpg
k_19095035_tebrikler_h3775.png

tebrik.jpg
Teşekkür ederim kardeşim. :D

Tebrikler @mrt-06 , nice güzel mesajlara canısı. :D
Teşekkürler canısı. :love1: Hediye yok mu? :A

Canuum kutlu olsun kulübün. :D Hediyen :bhr: @mrt-06
gAlNML.jpg
Gardaşım benim teşekkürler. :Z

Tebrik ediyorum Atacancım Sana hediye olarak Perranı bizzat getirmek isterdim ama olmuyor malesef :A
Teşekkürler Enisciğim. :D Olsun düşünmen yeter bak mesela @yiğit hiç hediye vermemiş. :F