Kesinlikle olur bir kaç tane hep oluyor çünküBakalım bu etkinlikten kaçı ilerleyen senelerde ünlü olacak, dizilerde filan oynayacak En fazla 1-2'si olur gerçi ama ilk keşfedenlerden oluruz eğer ilk turdan elemezsek
Kesinlikle olur bir kaç tane hep oluyor çünküBakalım bu etkinlikten kaçı ilerleyen senelerde ünlü olacak, dizilerde filan oynayacak En fazla 1-2'si olur gerçi ama ilk keşfedenlerden oluruz eğer ilk turdan elemezsek
Oynarlarsa en favori güzel 2022'de yerini alırlarBakalım bu etkinlikten kaçı ilerleyen senelerde ünlü olacak, dizilerde filan oynayacak En fazla 1-2'si olur gerçi ama ilk keşfedenlerden oluruz eğer ilk turdan elemezsek
Fahriye Evcana benzettim suratını ilk bakışta.20 numara.
En favori Güzel etkinliğini yürüten biriyim. Ondan farkı yok foto ve oylama olarak. Sonuçta güzellik yarışmasınıda izleyen insanlarız @TolstoyevskiOy mu vermeye geldim hayrete düşürdün
Aralarında açık ara en güzeli. Diğer konulara bakmadım tam. Finalde oylarım.Fahriye Evcana benzettim suratını ilk bakışta.
Tepki verince hiç uğramayacaksın sandımEn favori Güzel etkinliğini yürüten biriyim. Ondan farkı yok foto ve oylama olarak. Sonuçta güzellik yarışmasınıda izleyen insanlarız @Tolstoyevski
------
Aralarında açık ara en güzeli. Diğer konulara bakmadım tam. Finalde oylarım.
Tepki yorumlara oluyor. Yalnızda değildim. Gerçi ben buradakini bilmiyordum. Burada en az 3 tane kadın üye oy verdiği için konuda olduklarını unutmayın yeterTepki verince hiç uğramayacaksın sandım