Kız etkilenirdi işte ne güzel skljgjslklgsAhahahhahahahahhshshahha Gerekli'yi aralarına alıp dönüşümlü dövüyorlarmış birde sjjsjsjsjajjs
Kız etkilenirdi işte ne güzel skljgjslklgsAhahahhahahahahhshshahha Gerekli'yi aralarına alıp dönüşümlü dövüyorlarmış birde sjjsjsjsjajjs
Burada yazdığıma bakmayın ben sapım Kızı da tanımıyorum sadece bir kere gördüm o da karpuz buna diyorlar diye uzaktan gösterdiler öyle
Hocam bu Gerekli'yi kursa almamız lazım loser bir şekilde tamamlayacak hayatını yoksa..Kız etkilenirdi işte ne güzel skljgjslklgs
Öyle bir niyetim yok şuanlıkHocam bu Gerekli'yi kursa almamız lazım loser bir şekilde tamamlayacak hayatını yoksa..
Normal hocam 18 yaşında ben de böyleydimHocam bu Gerekli'yi kursa almamız lazım loser bir şekilde tamamlayacak hayatını yoksa..
Öyle bir niyetim yok şuanlık
Bu loserlikle üni hayatını da milleti uzaktan izlemekle geçirip gider..Normal hocam 18 yaşında ben de böyleydim
Üniye başlasın bir şekil yapsın kendisine bu kasa olur kardeşim
Yok yok açılııııııııııııırBu loserlikle üni hayatını da milleti uzaktan izlemekle geçirip gider..
Pişman değilim ayrıca hiç terk edilmedim kendim uzağımBu loserlikle üni hayatını da milleti uzaktan izlemekle geçirip gider..
Yok yok açılııııııııııııır
Açılırsa da bizim sayemizde açılırPişman değilim ayrıca hiç terk edilmedim kendim uzağım
Senin sayende olmayacağı kesinAçılırsa da bizim sayemizde açılır
Sana özel ders veriyoruz işte daha neSenin sayende olmayacağı kesin
Senden tek öğreneceğim kimlerin nasıl hain olduğunu anlamakSana özel ders veriyoruz işte daha ne
İşte bak bunu çözersen hayatın boyunca üzülmezsin..Senden tek öğreneceğim kimlerin nasıl hain olduğunu anlamak
O ne abi@Gerekli24 Bunlar bu kadar konuşuyor yaaa inanmaaaa 😂😂😂 Sen @Tolstoyevski sor asıl sana Sophie anlatsın 😂🤪😂🤪😂🤪 @xdragxx @Maskeli Fedai
@Gerekli24 portakal da seviyormuş, iki tane yiyormuş tek oturuşta... @Maskeli Fedai @The_Erinchİftiralar başladı seni iyi biliyordum @Sherlock @Maskeli Fedai bu sefer haklıymış
İşin bir tarafı cidden sevmediğim meyveler
Bırak şimdi...İşin bir tarafı cidden sevmediğim meyveler
Onlar zeytinci sayın Gs'li dostum, @Gerekli24 daha büyük meyveleri seviyor belli ki...